Kada je uživanje u seksu u pitanju – ne postoji nikakav univerzalan savet koji će funkcionisati za sve. Ono na šta se, međutim, uvek možete osloniti je eksperimentisanje. Uzmimo u obzir činjenicu da su poze u seksu sada nešto o čemu dosta lagodnije razgovaramo, isto kao što razgovaramo i o korišćenju igračaka kako bismo jedni drugima pomogli da doživimo bolje i intenzivnije orgazme – tako možemo da porazgovaramo i o tome šta sve novo možemo da isprobamo u seksu.

Baš kao što biste napravili listu mesta koja želite da posetite, možete putovati i kroz svoj seksualni život tako što ćete “obilaziti” orgazam po orgazam. Šta bi na toj listi trebalo da se nalazi? U tome vam možemo pomoći!

Svoju listu popunjavajte stvarima koje biste voleli da isprobate sa svojim partnerom, ali i sa sobom, jer masturbacija je najbolji način da otkrijete šta vam se dopada i da istražite svoje telo. Sve što se nalazi na našoj bucket listi možete da prepišete u svoju, onako kako je napisano ili da modifkujete i prilagodite svojim željama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Men’s Confidence (@mens_confidence)

Fantazije koje će se naći na listi će vas dodatno inspirisati da ostanete seksualno aktivni ili da svoj seksualni život poboljšate uz pokoji afrodizijak ili novi način da zadovoljite svog partnera. Svaki od ovih predloga služi kako bi rasplamsao vašu maštu. Dok se budete igrali i eksperimentisali, imajte na umu da je pronalaženje stvari koje vam prijaju i koje vas uzbuđuju – zabavno, pa se potrudite da se opustite.

Pronađite nove stvari koje vas uzbuđuju

U nedostatku adekvatne reči, moraćemo da koristimo englesku reč kink za koju verujemo da svi znate šta znači. Kinks su sve ono što vas uzbuđuje i što čini da u stomaku osetite onaj neizdrživ momenat koji počne da se širi vašim telom. 

Seks na javnom mestu

Možda vam je nekada seks na javnom mestu bio odbojan i niste videli tačno koja je poenta da imate seks u toku kog bi vas neko otkrio, ali sada menjate mišljenje? To je skroz u redu. Često menjamo mišljenje dok sazrevamo, zato, ako vas uzbuđuje momenat u kome rizikujete da vas neko uhvati – momenat je da seks na javnom mestu stavite na svoju listu stvari koje morate da isprobate.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tender 🥀 (@tendermagazine)

Posetite nudističku plažu

Kad god smo u pozicijama koje nas potencijalno mogu “otkriti”, u nama se budi želja da se to istovremeno i dogodi i ne. Zato je nudistička plaža onaj korak napred koji će nam omogućiti da se opustimo među ljudima koji, isto kao i mi, vole da budu prirodni i svoji. Iskustvo nudističke plaže bi trebalo da doživite makar jednom u životu.

Comments