Seks u krevetu je siguran izbor, ali postoji i mnogo drugih mesta na kojima možete da ga praktikujete. Zamislite da imate seks na balkonu, ili na plaži kasno uveče – verovatno smo svi u jednom momentu maštali o tome, ali se samo nekolicina nas usudila da ima seks na javnom mestu, ili da promeni ono na šta smo navikli.

Zato, vreme je da isprobamo nešto drugačije! Seks na stolici donosi posebnu vrstu uzbuđenja. Svog partnera možete prekinuti dok igra igrice, dok sedi i traži film koji ćete gledati ili ga možete pitati da samo, prosto, sedne i sačeka da dođete.

Promena mesta na kom imamo seks samo po sebi podiže naš libido i uzbuđuje nas. Kada se previše naviknemo na određene stvari, one počnu da nam dosađuju. Dobra ideja je i da imate klupicu u tuš-kabini koja vam može poslužiti kada se tuširate sa partnerom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Whisky N’ Youth (@whiskyouth)

Zašto bi trebalo da isprobate seks na stolici?

Seks na stolici nije teško izvesti, pogotovo ako želite da to bude brz. Mislim da je veoma jasno da seks na stolici podrazumeva da će žena biti gore, jer će tako moći da navodi svog partnera i da ubrzava ili usporava.

U toku seksa na stolici imaćete više momenata za dodire, poljupce, pogotovo kada ste licem okrenuti ka svom partneru. Takođe, vaša koža će se dodirivati mnogo više, što će kreirati intimnost kakvu obično nemate u krevetu. Seks na stolici ima benefit seksa dok stojite, upravo iz razloga što možete da kontrolišete koliko će biti intenzivan.

Pre nego što otpočnete seks na stolici, prvo utvrdite da li je stabilna, jer znate kakve vam igrarije na njoj slede. Idealno bi bilo kada biste za seks izabrali stolicu koja ima četri jaka nogara i jastučić za sedenje. Obična trepzarijska stolica je idealna za ovakvu radnju, ili za vezivanje ruku, što može da bude posebno interesantno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Human Lovers (@humanlovers)

Seks na stolici može da bude i samo deo predigre. Ako želite da uzbudite partnera, vežite ga za stolicu i igrajte se. Zadirkujte ga dodirima, poljupcima, ili počnite čin tako da on nema nikakvu kontrolu, jer je i to posebno uzbudljivo.

Koje su poze najbolje za seks na stolici?

The Champagne Room je poza u kojoj muškarac sedne na stolicu, a devojka sedi u njegovom krilu, okrenuta leđima. Noge su malo raširene kako bi imalo dovoljno prostora da njena zadnjica bude između njegovih nogu. Ili – njegove noge mogu da budu spojene dok su njene raširene. Ova poza je sjajna i za analni i za vaginalni seks.

The Dog Chair je poza u kojoj je devojka naslonjena – ili na naslon stolice ili na sedište, dok je momak iza nje. Može da postavi nogu na stolicu kako bi imao bolju kontrolu intenziteta. Ova poza je savršena za dodire.

Naslovna fotografija: instagram.com/humanlovers

Milica Antić

Comments