Počela je sezona Strelcanajsrećniji znaci u ovom periodu doživeće pravu zimsku romansu! Onima koji su već zaljubljeni počeće novo poglavlje u vezi. Vreme je da počnete da uživate u zajedničkom putovanju, jer sezona Strelca poziva na uzbuđenje i istraživanje.

Nakon prilično intenzivne sezone Škorpije, u kojoj su glavni fokus bili vaša emocionalna osećanja, ova faza godine je odnosi se na uživanje u onome što ste stvorili. Na mnogo načina, ovaj period je nagrada za trud i rad kroz sve izazovne trenutke na koje ste naišli.

Strelac je poznat kao vatreni znak koji je uvek u potrazi za dalekim horizontima, jer je njegova vladajuća planeta Jupiter. Ovaj vatreni znak je jedan od najduhovnijih u zodijaku.

Zbog toga vam pomaže da se pomirite sa onim što se dogodilo, uz razumevanje kako to može pozitivnije uticati na sadašnji odnos. Jednom kada shvatite značenje vaše veze ili određene faze vašeg odnosa, tada ćete moći mnogo više uživati u putovanju.

Sezona Strelca – najsrećniji znaci u ljubavi

Blizanci

Zaslužujete svu ljubav koja dolazi u vaš život tokom sezone Strelca, jer ćete osetiti obnovljenu radost i povezanost u vašem partnerstvu. Strelac je vatreni znak koji vlada vašim romantičnim vezama, pomažući vam da unesete ravnotežu u svoj život. Kako počinjete da izlazite iz duboke faze unutrašnjeg rasta, vreme je da svoju energiju usmerite na prihvatanje vaše romantične veze i vrednosti koju donose u vaš život – ili da se otvorite da privučete novu ljubav.

Dok se Sunce pomera u vašu sedmu kuću Strelca, upravljaće radnjama koje preduzimate, dok Mars podstiče vaš nagon i ambiciju, pomažući vam da ovo vreme u vašem životu bude vezano za avanturu, vezu i prihvatanje ljubavi o kojoj ste ceo život sanjali.

Dok energija Strelca uvek povećava vaš romantični fokus, sa toliko planeta koje se uzastopno kreću u ovaj vatreni znak, dugujete sebi da maksimalno iskoristite svaki trenutak. Prekinite svoju rutinu ako želite da privučete novu ljubav tako što ćete promeniti mesto gde vežbate ili se sastati sa prijateljima posle posla. Dozvolite sebi da isplanirate vikend i zaljubite se u svoj život, što će vam pomoći da privučete partnera kojeg želite. Ako želite da maksimalno iskoristite postojeću vezu, razmislite planiranju putovanja ili čak odabiru knjige za zajedničko čitanje dok prihvatate avanturu i filozofsku prirodu Strelca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Bik

Tokom sezone Strelca, spremite se za sve transformacije koje se dešavaju u romantičnoj oblasti vašeg života. To može značiti da razmišljate o promeni odnosa u okviru vaše veze kako biste ispoštovali potrebe drage osobe. Energija Strelca će vas uvek inspirisati da tražite veću intimnost u vašim odnosima, prihvatanjem onoga što se promenilo ili onoga što želite. To je ono što 8. polje radi, posebno kada se energija Strelca izražava kroz njega.

Sunce, Mars i asteroid Ceres će se prebaciti u Strelca, unoseći dramatične promene u vaš život i pomoći vam da izađete malo dalje iz zone komfora. Na mnogo načina, ovaj priliv energije Strelca je test univerzuma da biste videli da li ste spremni da prihvatite sve što ljubav može biti, ali prvo morate dozvoliti da se stvari promene i transformišu.

Ako ste osećali sve veće probleme u vašoj trenutnoj vezi, onda ste upućeni da prvo razmislite o tome koje promene osećate, zajedno sa onim što se nadate da će biti ishodi. Kada postignete veću jasnoću, otvorite prostor sa svojim partnerom u kojem oboje možete da svoju vezu podignete na viši nivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Lav

Vi ste neko ko prirodno želi da se zaljubi u život, dok upijate što više zanimljivih i ponekad neobičnih iskustava. Uvek ste skloni da vidite ljubav kao avanturu, posebno sa svojom sposobnošću da pratite svoje srce na tako jedinstven način. Ipak, ova godina je donela dosta fokusa na vašu karijeru, tako da ćete se možda osećati kao da niste bili u stanju da živite tako uzbudljivo koliko želite.

Sezona Strelca, zajedno sa Marsom i asteroidom Ceres, u ovom vatrenom znaku će vam dati upravo ono što ste želeli. Sezona Škorpije vas je usmerila na svoj dom, porodicu, lečenje, pa čak i intimnost u porodici koju delite sa partnerom – ili koju se nadate da ćete izgraditi. Sada kada ste prošli kroz sve lekcije koje vam je donela sezona Škorpije, spremni ste da pređete u sezonu radosti Strelca.

Iskoristite na najbolji način svetlost sreće koja počinje da sija kroz vaš život tokom ovog perioda. Bez obzira na to da li ste slobodni ili u vezi, sreća koju želite počinje tako što ćete je prvo pružiti sebi. Kada to učinite, biće lako inspirisati svog partnera da proba nešto novo sa vama ili počne da planira romantični beg. Ako ste slobodni, aktivnosti u kojima uživate, poput muzičkih događaja, mogu vam pomoći da budete na pravom mestu u pravo vreme da vas nova ljubav pronađe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Devica

Uvek će biti izazovnijih trenutaka u ljubavi, čak i u najboljim vezama. Sezona Škorpiona je za vas bila prilično intenzivna jer je donela mnogo emotivnih razgovora, prilika za isceljenje i šansi da date i dobijete oproštenje. Ipak, sve se to menja dok Strelac nastoji da unese svetlost, sreću i razumevanje u vaš život i vezu.

Strelac je jedan od najduhovnijih znakova u zodijaku, koji će vam pomoći da nastavite proces do dubljeg razumevanja i svrhe vaše veze. Dozvolite sebi da iskreno verujete da se ceo univerzum urotio da vas spoji sa vašim partnerom. Ova faza u vašem životu se manje odnosi na razgovore, a više na akciju, jer će vas Sunce i Mars u Strelcu učiniti inspirisanim. Strelac je vatreni znak koji gaji duboku ljubav prema putovanjima, pa čak i ako planirate da to učinite tokom praznika, razmislite o tome da iznenadite svog partnera neočekivanim obilaskom.

Međutim, ako ste slobodni, ova sezona Strelca će vam pomoći da se otvorite ka novim vezama, jer ćete prirodno poželeti da isprobate nove stvari, odustanete od bilo kakvih normi i jednostavno uživate u prelepom životu koji ste stvorili.

Pročitajte i ovo: Tri znaka zodijaka koji se lako mogu naći u ljubavnom trouglu

Naslovna fotografija: instagram.com/mishti.rahman

Božica Luković

Comments