She Runs 21K boosted by adidas runners

Dana 14. aprila 2019. godine u Beogradu, preko 70 devojaka je ostvarilo veliki cilj – istrčalo je svoj prvi polumaraton! #bravosvakačast

Sve one su bile deo jako ozbiljnog, ali i beskrajno zabavnog i korisnog programa #SHERUNS21K koji je osmišljen od strane Biljane Cvijanović, jedne od naših najboljih i najuspešnijih polumaratonki, i tima adidas Runners Belgrade, i koji je bio namenjen damama od 18 do 35 godina koje do sada nikada nisu istrčale polumaraton – a imale su jaku želju da to i učine, baš ove godine!

Program je trajao tri meseca, a obuhvatao je tri treninga nedeljno, od kojih su dva podrazumevala lagano trčanje, a jedan trening je bio jačeg intenziteta. Osim trčanja, održavani su i treninzi snage, a devojkama su na raspolaganju bili i lekarski pregledi, kao i vrhunska oprema za trčanje.

Dobrovoljaca za trku bilo je i u našem timu i tokom prethodna tri meseca na ovoj stranici si mogla da pratiš naš napredak u izazovu zvanom “istrčati svoj prvi polumaraton”! Nadamo se da si nam se i sama pridružila! A ako nisi, čekamo te dogodine – jer nastavljamo da trčimo sa AR timom!

Comments