She Runs 21K boosted by adidas runners

SHERUNS21K je program osmišljen od strane Biljane Cvijanović, jedne od naših najboljih i najuspešnijih polumaratonki, i tima adidas Runners Belgrade, namenjen damama od 18 do 35 godina koje do sada nikada nisu istrčale polumaraton – a imaju jaku želju da to i učine, baš ove godine!

Program traje tri meseca (polumaraton se održava u aprilu 2019), a obuhvata tri treninga nedeljno, od kojih će dva podrazumevati lagano trčanje i jedan trening jačeg intenziteta. Osim trčanja, planirani su i treninzi snage, a devojkama će na raspolaganju biti i lekarski pregledi, kao i vrhunska oprema za trčanje.

Prijave su otvorene i vrše se putem društvene mreže Instagram i popunjavanjem formulara na sajtu Sheruns21k.rs do 15. januara.

Sve devojke koje žele da se prijave potrebno je da na svoj Instagram profil okače video ili fotografiju kojima će ukratko da ispričaju ili opišu da li su ranije trčale, i zašto žele da budu deo ovog programa. Video ili fotografija se kači na otključan Instagram profil, uz heštegove #SHERUNS21K i #adidasRunnersBelgrade. Nakon toga, popunjava se formular na sajtu i sledi poziv organizatora za sledeću fazu.

Dobrovoljaca za trku ima i u našem timu i tokom naredna tri meseca na ovoj stranici možeš da pratiš naš napredak u izazovu zvanom “istrčati svoj prvi polumaraton”! Naravno, slobodna si da nam se pridružiš, čekamo te!

Comments