Odmah na početku da raščistimo jednu stvar – postoje oni brusevi koji su napravljeni s ciljem da bi se videli, da bi bili deo regularnog outfit-a i da bi pripomogli da izgledaš više kul i sexy. Mada, postoje i oni brusevi kojima nije namena da budu deo vidljivog outfit-a, ali ih ipak koristimo za to, jer su prelepi.

Konačno su došli ti dani kada možemo da pokažemo deo donjeg veša, a da to ne izgleda vulgarno, neprivlačno, neukusno. 

Pošto uvek, ali uvek postoji mogućnost da izgledaš nepristojno ili vulgarno, pokušaćemo da ti pomognemo kako da osmiliš outfit koji će sigurno preneti drugu poruku. Izgledaćeš kul, opušteno, seksi, nadahnjujuće.

Crni brus + providna majica 

Skladna i efektna kombinacija. U ovom slučaju brus može tek malo da se nazire, što je i poenta. Taj crni brus može biti sasvim jednostavan ili eventualno sa nekom čipkom, ukoliko želiš neku malo drugačiju kombinacijum. Majica treba da bude sve samo ne obična. Dakle savetujemo crnu majicu sa puf rukavima. Uz to ide džins koji ti najbolje stoji.  Na taj način doprinećeš na spektakularnosti svog celokupnog izgleda i iako si se pridržavala pravila o jednostavnosti, tvoj stajling biće primećen kao upečatljiv, a ne prost i jednostavan.

Korset preko majice 

Ti korseti, to je savršenstvo u svakom pogledu i izgledu! Mogu apsolutno da se nose i sa džinsom, ali i u značajno elegantnijim kombinacijama. Došli smo u onu fazu kada korsete možemo da nosimo i u sasvim kežual prilikama. I upravo tome se bezgranično radujemo. Na primer korset možeš nositi i preko saasvim opuštene majice.

Ukoliko želiš da eleganciju podigneš na viši nivo korset preko košulje ili haljine je pun pogodak.

Brus + oversized sako 

Smela kombinacija i ne samo za photo shooting. Tačno je da ti u ovom slučaju treba dodatna doza samopouzdanja, međutim možda je sada pravi trenutak da se oslobodiš. U ostalom oversized sako će tek u nekim trenucima pokazati šta imaš ispod, u naznakama. I dalje dovoljno pristojno.

Brus sa dugmetom 

Nekada je poenta da taj brus i ne izgleda kao klasičan brus, što znači da možeš mnogo više da pokažeš, a da to deluje sasvim prihvatljivo. Ukoliko postoji dugme ili neki slični detalji na brusu, onda se stiče sasvim drugačiji utisak.

Comments