Možda pripadate rodu veštica i sve žene u vašoj porodici imale su neke magijske sposobnosti i praktikovale ih otvoreno ili skriveno, svesno ili nesvesno. Snovi za koje tačno znate šta predskazuju, nepogrešiva intuicija, isceliteljske sposobnosti, vidovitost… To je svakodnevna realnost za veliki broj žena, koje su svesne svojih sposobnosti, a one koje ih praktikuju na određen način, smatraju sebe isceliteljkama, vešticama, magijskim praktičarima.

Možda ste i vi neka dobra veštica, samo ne želite da razmišljate o tome, jer samo ime ima negativnu konotaciju i zastrašujuće je. Znajte da postoje bele veštice, a to su one dobre, koje se ne zovu vilama, samo zato što su vile bajkovita bića, a veštice su realne žene, koje rukuju energijama i imaju uticaj na svoju okolinu. Kad ste veštica, čarobnica, empata, vi komunicirate sa Univerzumom, otvoreni ste za informacije koje se nalaze svuda oko vas, umete da se povežete sa sobom, sa bogovima i drugim ljudima, vi ste portal kroz koji Univerzum deluje. 

Ovo su sigurni znaci da u sebi nosite povezanost sa prirodom, božanska saznanja, unutrašnje vođstvo i goruću strast prema životu. 

Transformišete svoje emocije i iskustva u energiju koja donosi promene

Vaša osećanja su duboka i snažna, svoja iskustva proživljavate do srži i stanje vašeg uma, srca i tela utiče na sve oko vas. Kada proživite nešto traumatično i bolno, osnažujete se i pojačavate svoju energiju, tako da manifestacije stižu kad samo pomislite na nešto. Dovoljno je da svoju pažnju usmerite na neki problem, na želju da nešto razumete i saznate, ili potrebu da se nešto odigra na najbolji način, pa da se to i dogodi, vama i vašim bližnjima. Pažnja je ključ vaše magijske aktivnosti, a njome ste u stanju da menjate raspoloženje, donosite utehu, razumevanje, isceljenje. Svesno ne dozvoljavate sebi da se naljutite i pobesnite, jer znate da ta vrsta pažnje nekog može prosto zgromiti. Razumete snagu svojih osećanja (iako vas ponekad i dalje iznenađuje) i trudite se da njome rukujete oprezno i promišljeno. 

Imate snažnu vezu sa prirodom 

Kada se nađete u šumi, među drvećem, osećate da i sami puštate korenje i povezujete se sa svim što raste i zeleni se na majci Zemlji. Osećate energiju zemlje vrlo snažno, ona struji kroz vas, kao što životni sokovi struje kroz biljke i teraju ih uvis, ka nebu i suncu. Vaš život je povezan sa ciklusima prirode i godišnjim dobima – u jesen i zimu se preispitujete, odbacujete prevaziđena uverenja, obrasce i toksične odnose, na proleće oživljavate i bujate novom energijom, osećate se preporođeno i tokom leta usklađujete i harmonizujete svoj unutrašnji život, samospoznaju i saznanja. Ne postoje vremenske prilike koje ne volite, vi se usklađujete sa svim elementima i prirodnim silama, pa i sa onim razornim.

Osećate moć, snagu i lepotu vremenskih nepogoda, jednako ste ushićeni vedrim nebom bez oblaka i treperećom vrelinom, vetrom, ledenom kišom, kristalnim pahuljicama, mirnom površinom mora, bučnim potokom i moćnim hučećim vodopadom, prizorima bujnog zelenila, kao i golim granama i suvim lišćem… Životinje imaju poverenja u vas, čak i divlje – sigurno imate iskustva susreta sa njima, a nekima ste možda i pomogli, jer su bile u nevolji i pronašle su baš vas. Noć volite jednako kao i dan, vaše lice je uvek nasmejano kada se okreće ka nebu, svojom svešću hrlite ka zvezdama, Suncu i Mesecu, radosno i strastveno. 

Comments