Ako je to vaša zemaljska misija, da budete ambasador svetlosti, verovatno ste u velikoj meri toga svesni. Intuicija vam je snažna, znate šta drugi misle i osećaju i šta im je potrebno da bi se iscelili. I drugi vam se često obraćaju za pomoć i veruju vam, bodreći vas na taj način da nastavite svoj „posao“. 

Osećate da vaš život ima višu svrhu, povezanu sa buđenjem i transformacijom sopstvenog i tuđih života, sa doprinosom evoluciji i buđenjem kolektivne svesti. 

Veoma ste intuitivni i imate urođenu mudrost, koju niste mogli steći samo iskustvom, jer ste bili takvi i kao vrlo mladi. Prirodno ste filozofski i duhovno nastrojeni i često dobijate komplimente o tome kako zračite i izgledate dosta mlađe. 

Lako se povezujete sa ljudima i stvarate bliskost, privrženost i poverenje, ali ste u velikoj meri usamljenik. Osetljivi se na tuđu energiju i potrebno vam je da se često usamljujete i oslobađate njenog uticaja. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra (@pepamack)


U mladosti niste bili srećni i bezbrižni, bili ste veoma osetljivi, doživeli ste emotivne traume, razne izazove i druge poteškoće. Razumete da sve to nije trebalo da vas ošteti i namuči, već da su to bile lekcije koje su vam bile potrebne, koje su vas senzibilisale za vaš isceliteljski rad sa ljudima. 

Stalno pokušavate da poboljšate svoj život i živote svojih bližnjih. Uvek nastojite da detektujete šta treba popraviti i da pronađete način da nešto unapredite i poboljšate. Ponekad ste u zamci perfekcionizma, ali kad to shvatite, povučete se i pronađete skromnost u prihvatanju. 

Imate iskustva sa mentalnom nestabilnošću, upoznali ste neurozu, depresiju, prošli ste kroz razna iskustva da biste doživeli neprijatne stvari, jer samo tako ćete potpuno razumeti ljude koji imaju psihičke probleme. 

Produhovljeni ste, ali vas religiozni okviri ne zanimaju i ne ograničavaju. Koristite sve duhovne principe koji su delotvorni, ali se fokusirate na buđenje božanskog unutar svakog pojedinca. Vi pomažete ljudima da dopru do svog bića, da se povežu sa izvorom svetlosti u sebi. Jer, svi smo povezani u izvoru svetlosti, svi smo deo celine. 

Prirodno ste kreativni i vaš proces lečenja često uključuje neku vrstu umetnosti, pisanje, muziku, dramu. 

Comments