Nedelje mode uvek prikazuju mnogo više nego što se od njih i očekuje. Ono što je deo nosive mode u stvari se u najmanjoj meri prikazuje na revijama u okviru Nedelja mode, jer su one tu da se prikaže sve što čini nove kolekcije visoke mode, te sve ono ekskluzivno što nam brojni dizajneri predstavljaju. Kako su kombinacije upečatljive, jedinstvene, takva beauty izdanja moraju i da ih prate, a s obzirom da je najskorije održana u Parizu, izdvojili smo neka od najprimetljivijih i vrlo šik izdanja.

Devojke nikada ne vole kada imaju šiške da se dogodi da one budu neuredne, da se uviju u nekom svom delu, jer su šiške nekako najveći problem uvek. No, ovogodišnja Nedelja mode u Parizu prikazal je nešto sasvim drugačije, pa su brojne manekenke nosile veoma “čudno” stilizovane šiške koje u bile u obliku sitnih lokni koje su uvijene ka licu.Uz sve ovo, tanke crne obrve dale su na dramatičnosti celokupnog izgleda.

Šik beauty izdanja Nedelje mode u Parizu Šik beauty izdanja Nedelje mode u Parizu

Jedan trend se mogao videti više puta. Kombinacija svetlog tona kože uz plavu senku na očima i jarko crveni karmin, bilo je nešto što su brojne manekenke ponele tokom hoda na pisti.

Šik beauty izdanja Nedelje mode u Parizu2 Šik beauty izdanja Nedelje mode u Parizu

Osim ovako jakih i kontrastnih boja, može se reći da je veliki broj revija ispratio nomakeup look koji je i inače dosta popularan. No, izbegnuto je konturisanje i senčenje lica, pa je zaista lice manekenki izgledalo kao da nema ni kapi šminke na njima, osim kod nekih gde su blago i neprimetno bile našminkane oči.

Šik beauty izdanja Nedelje mode u Parizu3 Šik beauty izdanja Nedelje mode u Parizu
Comments