Ukoliko ovog leta želite da izgledate kao sirena i ako vam se dopada mermaidcore trend, sigurno će vam se dopasti Silmari nakit, iza kojeg stoji Nikolina Pirizović, čiji nakit svakom autfitu daje dašak romantike, sanjivosti i Jadranskog mora.

Silmari je nastao u julu 2023, fokusirajući se na izradu izuzetnih komada u celosti, kako je Nikolina otkrila za WANNABE MAGAZINE. Brend je dobio ime po barci njenog deke, a upravo tu leži njena najveća inspiracija, koja se ogleda u prirodi i jadranskoj obali.

Silmari 3 Donosimo priču iza Silmari nakita, inspirisanog jadranskom obalom i orhidejama Silmari 2 Donosimo priču iza Silmari nakita, inspirisanog jadranskom obalom i orhidejama

“Jako me inspirira moje okruženje – uvijek sanjarim i razmišljam o dizajnerskim idejama, o stvaranju komada koje ne mogu pronaći na tržištu za sebe. Dizajniram stvari koje želim na kraju dana nositi i ja”, rekla nam je Nikolina.

Otkad brend Silmari postoji, ona je inspirisana ženama koje ga nose. Njen cilj je da svakoj osobi osobi naglasi lepotu – time se vodi i za buduće proizvode.

“Kad stavite Silmari nakit, on vas podigne i svakom vašem autfitu daje novu dimenziju”, dodaje Nikolina.

Nakon morskih motiva, nova kolekcija Silmari nakita u prvi plan stavlja raskošne orhideje.

“U novoj kolekciji smo izrazili ljepotu prirode. Koristimo prave cvijetove orhideja koje dugom obradom zaštičujemo kako bi postale otporne. Svaki cvijet je priča za sebe. One detalje koje nam priroda da – sa njima i radim”, kaže Nikolina.

Silmari 5 Donosimo priču iza Silmari nakita, inspirisanog jadranskom obalom i orhidejama

U celom procesu dizajna nakita, Nikolina uvek na umu ima autentičnost i posebnu ličnost svake žene koja će ga nositi.

“Ja u mom brendu vjerujem da su naši kupci pravi statement komadi, s našim nakitom koji graciozno naglašava njihovu individualnost. Zato volim reći da naš dizajn nose sirene, a sirene su sve žene. Silmari dizajn uzdiže darove majke prirode u bezvremenske komade koji mogu biti dijelom vaše životne priče”, objasnila nam je.

Silmari 4 Donosimo priču iza Silmari nakita, inspirisanog jadranskom obalom i orhidejama

A što se tiče stalnog rasta popularnosti Silmari nakita, Nikolina ima jednostavan recept za uspeh – aksesoari bi trebalo da dopunjuju našu prirodnu i jedinstvenu lepotu.

“Mislim da bi svaki brend trebao gledati da naglasi prirodne ljepote osobe. Ono šta primjetim kada ljudi nose Silmari nakit da su viđeni. Nakit je sam po sebi vidljiv, ali ne preuzima ljepotu osobe već je naglašuje”, zaključuje Nikolina Pirizović.

Pročitajte i ovo: Louis Vuitton kolekcija nakita od dijamanta – za sve dame koje vole bezvremensku eleganciju

Naslovna fotografija: Silmari 

Božica Luković

Comments