5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Ako se sreća sastoji od malih stvari, onda su sitnice koje mogu da usreće vašeg partnera veoma važne u vezi. Evo kako horoskop definiše obične gestove pažne i ponašanja, koja vašem partneru mogu mnogo da znače.

Ovan – On voli kad ga saslušate, naročito onda kad to uopšte nije tražio i nije morao da vam skrene pažnju. Zapravo, voli da primetite njegove potrebe. Kad je neraspoložen i pod stresom, budite blizu i na usluzi, ili ponudite neku zajedničku fizičku aktivnost u prirodi (pašačenje, vožnju biciklom, vežbanje na otvorenom) – to će mu sigurno popraviti raspoloženje, osim što će biti zadovoljan što brinete i znate šta mu treba.

Bik – Njih usrećuje dobra hrana i intimno domaće okruženje. Ponudite mu zajedničko spremanje njegove omiljene hrane i veče uz film po njegovom izboru i biće srećan i dobro raspoložen.

Blizanci – Srećni su kada su uvaženi i vrednovani, naročito na emotivnom nivou. Žele da znaju da njihov trud, posvećenost i pažnja nailaze na puno uvažavanje, odobravanje i najvišu ocenu. Aplaudirajte im i hvalite ih, glasno i jasno. To nije teško, jer zaista zaslužuju.

Rak – Kad Raka ostavite na miru da bude sam onda kad mu treba da bude ostavljen na miru u samoći, biće veoma zahvalan. I raspoložen za one druge sitne pažnje koje obožava – grljenje, maženje i ušuškavanje.

horoskop 41 Sitnice koje će usrećiti vašeg partnera prema njegovom horoskopskom znaku

Editors choice