Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Ako se sreća sastoji od malih stvari, onda su sitnice koje mogu da usreće vašeg partnera veoma važne u vezi. Evo kako horoskop definiše obične gestove pažne i ponašanja, koja vašem partneru mogu mnogo da znače.

Ovan – On voli kad ga saslušate, naročito onda kad to uopšte nije tražio i nije morao da vam skrene pažnju. Zapravo, voli da primetite njegove potrebe. Kad je neraspoložen i pod stresom, budite blizu i na usluzi, ili ponudite neku zajedničku fizičku aktivnost u prirodi (pašačenje, vožnju biciklom, vežbanje na otvorenom) – to će mu sigurno popraviti raspoloženje, osim što će biti zadovoljan što brinete i znate šta mu treba.

Bik – Njih usrećuje dobra hrana i intimno domaće okruženje. Ponudite mu zajedničko spremanje njegove omiljene hrane i veče uz film po njegovom izboru i biće srećan i dobro raspoložen.

Blizanci – Srećni su kada su uvaženi i vrednovani, naročito na emotivnom nivou. Žele da znaju da njihov trud, posvećenost i pažnja nailaze na puno uvažavanje, odobravanje i najvišu ocenu. Aplaudirajte im i hvalite ih, glasno i jasno. To nije teško, jer zaista zaslužuju.

Rak – Kad Raka ostavite na miru da bude sam onda kad mu treba da bude ostavljen na miru u samoći, biće veoma zahvalan. I raspoložen za one druge sitne pažnje koje obožava – grljenje, maženje i ušuškavanje.

horoskop 41 Sitnice koje će usrećiti vašeg partnera prema njegovom horoskopskom znaku

Editors choice