10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Ako se sreća sastoji od malih stvari, onda su sitnice koje mogu da usreće vašeg partnera veoma važne u vezi. Evo kako horoskop definiše obične gestove pažne i ponašanja, koja vašem partneru mogu mnogo da znače.

Ovan – On voli kad ga saslušate, naročito onda kad to uopšte nije tražio i nije morao da vam skrene pažnju. Zapravo, voli da primetite njegove potrebe. Kad je neraspoložen i pod stresom, budite blizu i na usluzi, ili ponudite neku zajedničku fizičku aktivnost u prirodi (pašačenje, vožnju biciklom, vežbanje na otvorenom) – to će mu sigurno popraviti raspoloženje, osim što će biti zadovoljan što brinete i znate šta mu treba.

Bik – Njih usrećuje dobra hrana i intimno domaće okruženje. Ponudite mu zajedničko spremanje njegove omiljene hrane i veče uz film po njegovom izboru i biće srećan i dobro raspoložen.

Blizanci – Srećni su kada su uvaženi i vrednovani, naročito na emotivnom nivou. Žele da znaju da njihov trud, posvećenost i pažnja nailaze na puno uvažavanje, odobravanje i najvišu ocenu. Aplaudirajte im i hvalite ih, glasno i jasno. To nije teško, jer zaista zaslužuju.

Rak – Kad Raka ostavite na miru da bude sam onda kad mu treba da bude ostavljen na miru u samoći, biće veoma zahvalan. I raspoložen za one druge sitne pažnje koje obožava – grljenje, maženje i ušuškavanje.

horoskop 41 Sitnice koje će usrećiti vašeg partnera prema njegovom horoskopskom znaku

Editors choice