Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Svaka sezona ima svoje “boje”, a tako je i sa ovom “jesenjom” koja je polako otpočela sa prvim danom našeg omiljenog godišnjeg doba. Dobro, malo smo ironični – retko ko voli jesen, ali priznaćete da ipak ima nešto toplo i romantično u njoj. Makar oni trenuci kada sa svojom dragom osobom sedite zagrljene i gledate romantični film dok napolju pada kiša… No, da se vratimo mi na boje!

Dakle, ako bismo govorili o tipičnim jesenjim bojama, siva bi definitivno bila jedna od njih. Pih, tako očigledno. Ipak, daleko od toga da je sivo obično i dosadno kao što deluje na prvi pogled. Evo nekoliko načina kako možeš nositi ovu “očiglednu” boju, a da ipak izgledaš sjajno i, naravno, trendi.

Farmerke

Farmerke su uvek dobar izbor koje god boje da su. Ipak, u duhu jeseni, odaberi one u sivoj boji i budi apsolutno šik u njima. Nosi ih uz druge sive komade, druge nijanse recimo, u kombinaciji sa srebrnim nakitom, kožnom jaknom, crnim čizmicama do članaka… Onako bajkerski i – stylish!

farmerke1 Sjajni načini kako da nosiš SIVO ove jeseni

Editors choice