1 min Predstavljamo saradnju brenda Skechers i umetnika Miklósa Kissa: Otkrij koji te emogram najbolje opisuje!

Predstavljamo saradnju brenda Skechers i umetnika Miklósa Kissa: Otkrij koji te emogram najbolje opisuje!

U današnjem vremenu, komplikovane rečenice i duge paragrafe uspeli smo da svedemo na jednu jednostavnu stvar – emoji. Možemo reći da na tastaturama imamo emojie za gotovo svaku emociju, a oni su se toliko integrisali u našu svakodnevicu – da je Oxfordov rečnik 2015. za reč godine odabrao emoji koji se smeje i plače. Da, reč godine je bila emoji!

3 1 Predstavljamo saradnju brenda Skechers i umetnika Miklósa Kissa: Otkrij koji te emogram najbolje opisuje!

Upravo ova situacija inspirisala je proslavljenog, primenjenog mađarskog umetnika Miklósa Kissa da kreira takozvane emograme – emojije čija su lica sastavljena od pažljivo oformljenih reči. Tipografija je jedna od mnogih Miklósevih specijalnosti, a njegovi emogrami ubrzo su osvojili čitav umetnički svet. Oni nam svojim primerom prikazuju cikličnu promenu u ljudskoj komunikaciji, od antičkih piktograma, preko složenih reči, do vraćanja vizuelnom kroz jednostavne i praktične emodžije. Emogrami su savršen spoj dve vrste ljudskog komuniciranja – vizuelnog i verbalnog.

3 1 Predstavljamo saradnju brenda Skechers i umetnika Miklósa Kissa: Otkrij koji te emogram najbolje opisuje!
Play Video
4 Predstavljamo saradnju brenda Skechers i umetnika Miklósa Kissa: Otkrij koji te emogram najbolje opisuje!

Sjajnu Miklósevu ideju prepoznao je renomirani svetski brend obuće Skechers, koji je odlučio da sa umetnikom ostvari uspešnu saranju – u kojoj će autentični stil spojiti sa savremenom komunikacijom. Model Skechers UNO patika u ograničenoj seriji posetioci Skechers eventa u beogradskoj Fabrici imali su priliku da, nakon razgovora sa umetnikom, ukrase emogramom koji ih najbolje opisuje i time doprinesu svom jedinstvenom modnom izrazu. Dobro poznate Skechers UNO patike u beloj boji u ovom slučaju poslužile su kao svojevrsno belo platno, spremno da bude ukrašeno umetničkim delom – emogram bedžom. U svetu mode, u kojem se trendovi brzo smenjuju, Skechers je na ovaj način postigao timeless efekat. Klasične bele patike istovremeno su se lako uklopile uz svaki outfit, dok su uz pomoć emogram bedža jasno pokazale autentičnost i ličnost svih koji su imali prilku da ih ponesu!

Sigurni smo da i ti želiš saznaš koji emogram najbolje opisuje tebe – i upravo zato smo u saradnji sa brendom Skechers osmislili KVIZ koji ti predstavljamo u nastavku. Zabavi se, odgovori na pitanja i saznaj koji je tvoj savršeni emogram!

Kada krene tvoja omiljena pesma, šta prvo uradiš?
Da li više voliš da vreme provodiš sa ljudima ili u samostalnim planovima?
U kojim filmovima najviše uživaš?
Kako izgleda tvoje savršeno putovanje?

Share the quiz to show your results !


Ostavi svoje podatke u formi ispod da dobiješ rezultat kviza.

big loader Predstavljamo saradnju brenda Skechers i umetnika Miklósa Kissa: Otkrij koji te emogram najbolje opisuje!
Skechers i umetnika Miklósa Kissa

Sada kada znaš koji emogram te najbolje predstavlja, vreme je da svoju autentičnost više ne kriješ od sveta. Svoje emocije i ličnost iskazuj slobodno, dok uživaš u komforu i timeless izgledu Skechers UNO modela!

Kao što smo naglasili, u okviru lansiranja saradnje sa Miklósem Kissom, brend Skechers je u beogradskoj Fabrici organizovao jedinstveni event – koji je okupio ljubitelje mode, poznate ličnosti i influensere. Uz sjajne bitove Maje Uzelac, koja je bila zaslužena za dobru atmosferu, mnogi influenseri imali su priliku da prošetaju svoje odabrane emograme u vidu bedževa na Skechers UNO patikama, fotografišu se, ćaskaju i otkriju više o delima Miklósa Kissa. Sjajno je prisustvovati događaju koji organizuje brend kao što je Skechers, koji pažnju posvećuje celokupnom utisku svog proizvoda – od njegovog savremenog dizajna, pa sve do pružanja kreativne perspektive kroz kolaboracije sa poznatim, svetskim umetnicima. 

Beograd je prvi u nizu gradova u kojem je Skechers x Miklós Kiss kolaboracija predstavljena, dok će Skechers UNO patike sa unikatnim emogramima nakon Beograda uskoro prošetati i većim gradovima u regionu, kao što su Zagreb, Budimpešta i Bukurešt. Na samom događaju imali smo priliku ne samo da odaberemo emograme koji nas najbolje opisuju, več i da razgovaramo sa umetnikom Miklósem Kissom – a celokupan live intervju možete ispratiti na našoj Instagram stranici!

Skechers Predstavljamo saradnju brenda Skechers i umetnika Miklósa Kissa: Otkrij koji te emogram najbolje opisuje!

Svetski poznati brend Skechers je popularnost stekao zahvaljujući inovativnom dizajnu i udobnosti lifestyle obuće, a u njegovoj ponudi mogu se naći modeli patika za odrasle i decu. Obuća brenda Skechers dostupna je u 170 zemalja širom sveta, a odlikuje je veliki izbor različitih modela patika, koji se izdvajaju svojom siluetom, udobnošću, dizajnom i koloritom.

Skechers UNO model patika možete pronaći u Skechers shopovima u Beogradu – u TC Delta City i TC Ada Mall, u Novom Sadu – u TC Promenada i Skechers shopu u Trg Slobode 2, u Nišu – u TC Delta Planet, kao i u BIG Fashion Outletu u Inđiji. Radi lakše pretrage Skechers i partnerskih prodavnica u kojima možete naći Skechers modele, posetite njihov veb-sajt.