Kate Moss, iako je jedan od najpoznatijih modela svih vremena, tokom svoje višedecenijske slave nije se naročito eksponirala u medijima, a svoj intimni život sačuvala je od očiju javnosti koliko god je to bilo moguće. Da li je to do karantina i perioda izolacije, ili je Kate jednostavno odlučila da se otvori i neke od svojih tajni otkrije fanovima, u poslednje vreme je čest gost različitih medija, a nedavno je sa svima podelila i tajnu svoje negovane kože. Ovo su samo neke od skincare tajni koje je podelila sa svima, a njene rutine su i više nego jednostavne i sastavljene od veoma malog broja proizvoda, jer, kako i sama kaže, nema strpljenja da sedi pred ogledalom satima.

Uložite u hidratantnu kremu

Kate vrlo dobro zna koliko samo jedna kvalitetna hidratantna krema može promeniti kožu, zato ističe da nikada nije štedela na ovom proizvodu. Naravno, najskuplja opcija ne mora uvek biti i najbolja za vašu kožu, zato je potrebno da proizvod testirate pre nego što ga učinite delom svoje skincare rutine. Manekenka se ne uzdržava od korišćenja kreme, stoga, osim što je nanosi odmah ujutru na sveže očišćenu kožu, koristi je i noću, kombinujući je sa nekim od hidrirajućih ulja. Na ovaj način čini svoju kožu čini svežijom i sjajnijom, a ona ostaje hidrirana duži vremenski period.

Pružite svojoj koži specijalni tretman

Tretmani lica ne moraju podrazumevati odlazak kod kozmetičara, naročito danas kada skincare industrija nudi niz proizvoda pomoću kojih svojoj koži možete dati pravi beauty tretman u svom domu. Osim što koristi preparate kojima kod kuće može postići identičan efekat, jednom ili dva puta mesečno odlazi na tretmane kod svog omiljenog kozmetičara. Uočite koji je to problem sa kojim se vaše lice bori već duži vremenski period i pronađite proizvode koji ga uspešno rešavaju kako biste svake nedelje sebi pružili malo spa iskustvo.

Comments