Voliš aksesoare? I mi! Mi definitivno spadamo u onu grupu ljudi koja ne izlazi iz kuće dok na sebe ne stavi makar jedan komad nakita. Nekome će taj jedan prsten možda delovati nebitno, ali nama je baš on bio potreban da zaokružimo današnji autfit. Upravo zato se ovih dana bavimo #jewelry prognozama i u nastavku ti otkrivamo kakav ćemo to nakit nositi ovog leta. Nešto očekivano, nešto novo, nešto retro – sigurno ćeš pronaći nešto i za svoj ukus!

Školjke

Koju god listu trendova u svetu nakita da pogledaš, na prvom mestu će se sasvim sigurno naći – školjke! Ovo definitivno nije nešto neočekivano, ali ruku na srce, spremni smo da ispratimo. Školjke su preslatke i asociraju na naše omiljeno godišnje doba i more. Šta više tražiti od nakita? U pitanju jeste trend za jednu sezonu, ali mu se zato vraćamo svake letnje sezone što sigurno znači nešto, zar ne? Uključi školjke u svoj nakit u vidu minđuša ili ultra popularnih ogrlica, mada se nama jako dopadaju i narukvice – u redu, teško je odabrati onaj najbolji komad! Uglavnom, školjke će odlično izgledati uz tanane zlatne komade nakita, te eto inspiracije kako da ih nosiš ovog leta.

Nanogice

Nanogice od školjki? Može! U obzir dolaze i drugi modeli, upadljiviji ili manje upadljivi. Ukoliko nosiš mini suknje ili šortseve, ovo je detalj koji će zaista zaokružiti autfit, ali i privući pažnju na izbor obuće i pedikir. Dakle, vodi računa i o ovim sitnicama!

Biseri

Ako govorimo o klasičnom, elegantnom, neprolaznom stilu, onda su biseri sasvim sigurno na vrhu liste obaveznih aksesoara. Ali čak i da ne voliš ovakve formalnosti, bisere je lako uklopiti čak i u ležerniji autfit, naročito one nepravilnog oblika koji su ove sezone brzo postali #musthave. Kao i u slučaju školjki, nepravilne bisere možeš nositi kao ogrlice, narukvice, minđuše… Koji god “oblik” nakita da voliš, oni će to ispratiti.

Amajlije

E, ovo je novina! Nakit-amajlije su prilično popularne u poslednje vreme i sve više devojaka odlučuje da isprati ovaj trend. Moramo da priznamo da je čak i jako instagramičan! Šta bi sve uključivale amajlije? Pre svega, poenta je u privescima koji treba da budu ono što tebi najviše znači – tradicionalni simboli, simboli horoskopskih znakova, sve ono što jesi ili želiš da budeš, odnosno, privučeš u svoj život. Priveske potom možeš da okačiš na bilo koji komad nakita i na taj način stvoriš nešto lično, samo tvoje i tebi bitno.

Comments