Udobna je, moderna i idealna za kombinovanje i svaku priliku. Ono što nas buni i zbog čega se većina nas ne usudi da proba ovaj model je zbog toga što prilično liči na spavaćicu. Pa kako da prošetamo ulicom kao da smo upravo ustali iz kreveta? Nekada su se takve haljine nosile samo u spavaćoj sobi, uz kućne papuče, a danas su postale veliki trend! Uz par trikova zablistajte u ovom modelu!

Na prvom mestu, važno je da je nosimo tako da ne izgleda kao spavaćica.

Što se tiče dnevnog izbora, bilo bi dobro da biramo haljine koje su napravljene od prirodnih materijala kao što su pamuk i lan, a da izbegnemo svilene materijale koji su više za noć. Ukoliko se ipak odlučimo za svilene ili satenske materijale, dobru kombinaciju možemo napraviti sa košuljama i belim majicama ili majicama sa zanimljivim natpisom, koje će se videti ispod haljine. Dan je za eksperimentisanje, tako da se slobodno prepustite i uklapajte razne aksesoare i detalje.

Za letnje dane, dovoljno je da uz slip haljinu obujete omiljene sandale, i opremite se pletenom torbom i naočarima, i spremne ste za letnju avanturu!

Comments