Ako se i ti osećaš kao da tvoj apetit funkcioniše po nekom, svom sopstvenom nahođenju, koji ti ne možeš da predvidiš ili kontrolišeš, nisi jedina!

Međutim, ako realno sagledamo svoje navike i preuredimo rituale koje, možda i nesvesno, ponavljamo iz dana u dan, možemo kreirati drugačiji odnos prema hrani i suzbiti napade gladi. Naravno, najbolji i najzdraviji način da ovo učinimo je prirodnim putem.

Dovoljno je da slediš ovih 7 jednostavnih pravila i vrlo brzo ćeš videti kako ti je apetit dosta manji, a samim tim, smanjiće se i broj na vagi!

voda1 Smanji apetit prirodnim putem i gledaj kako se kilogrami tope

1. Pij više vode: Iznenadila bi se koliko često pomešamo signale tela koji nam poručuju da smo žedni, sa glađu. Uvek sa sobom nosi vlašu sa vodom iz koje ćeš piti malo vode na svakih sat vremena. Ukoliko ne možeš da se setiš da je vreme da popiješ gutljaj, postoje odlične, besplatne aplikacije koje te na to mogu podsetiti. Na taj način nećeš biti u iskušenju da bespotrebno jedeš grickalice.

2. Počni da vežbaš: Ukoliko već nisi deo nekog, redovnog fitnes režima, pokreni se što pre. Ideja da intenzivne vežbe pojačavaju apetit je pogrešna, vežbanjem samo možeš smanjiti apetit i dodatno ubrzati metabolizam!

Comments