Mnogi muškarci će reći da više vole devojke koje su prirodne i koje ne stavljaju mnogo šminke na svoje lice, ali je činjenica i da muškarci vole da vide žene koje su šminkom naglasile svoje atribute. Zato vam danas otkrivamo kakvu to šminku muškarci smatraju privlačnom.

Uvijene trepavice

Iako većina muškaraca tvrdi da ne voli prejaku šminku oko očiju, mnogi se ipak slažu da im je lepo kada vide devojku koja je svoje oči istakla ajlajnerom i maskarom. Zato je dobro da uvijate svoje trepavice, jer ćete tako uvećati i oči, ali nemojte to raditi veštačkim trepavicama, jer su one dosta upadljive. Najbolje je da ih istaknete maskarom ili uvijačem za trepavice, jer ćete tako postići prirodan, a ujedno i lep izgled vaših očiju.

sminka 2 Kakvu šminku muškarci smatraju privlačnom?

Diskretno istaknute usne

Momci vole kada devojke istaknu svoje usne, ali ne toliko da nakon poljupca ostanu potpuno ulepljeni, sa tragovima šminke na licu, a ne daj Bože i na garderobi. Zato je najbolje da, kada idete da se vidite sa svojom jačom polovinom, birate nijanse koje su neutralnije, i nemojte preterivati sa njihovim stavljanjem, ali i karmine koji će istaći vaše usne, ali koji se ne razmazuju previše.

Comments