Veselu majsku noć, na par metara od reke, u fenomenalnom društvu, uz odlične koktele sa Smirnoff vodkom, proveli smo u klubu “Julian Loft” prošli četrvtak. Kompanija Delta DMD organizovala je nezaboravnu žurku za svoje saradnike i poslovne partnere kako bi predstavila nov koncept Smirnoff Illunimato žurki koje krase igre svetala, vesele boje, kokteli i zabava bez prestanka.

MG 1838 Smirnoff Illuminato žurka obeležila proleće

Na ulazu u klub već se osetio duh diskoteke “Studio 54″, prelepe promoterke sa afro frizurama delile su otkačene naočare, a Disco Ball Man slikao se sa gostima. Atmosfera se vrlo brzo uzburkala uz poznate hitove disko muzike, uživo izvedene od strane čuvene Bojane Stamenov i benda Jam Inovation. Bilo je teško odlučiti se između Smirnoff koktela, Disco Fever, Cranberry Passion, Green Envy, savršeno serviranih, različitih boja i ukusa. Posebno je koktel Murder on the dance floor zaintrigirao goste, pa se igralo i pevalo bez prestanka. Hitove kao što su “I’m So Excited”, “Hot Stuff” i slične njima, svi smo znali, pa je tu bilo nestidljivih Travoltinih pokreta, a i ostalih opuštenih kao da se opet snima “Groznica subotnje večeri”. Smirnoff nas je vratio u Vesele sedamdesete.

MG 1907 Smirnoff Illuminato žurka obeležila proleće

Smirnoff žurke su globalno poznate kao žurke koje kreiraju nezaboravna iskustva. U tim trenucima kada si u dobrom društvu, slušaš dobru muziku i piješ dobar koktel, ništa drugo nije važno, kao što svetski rasprostranjen termin YOLO glasi – You Only Live Once. Uostalom, sve nas i dalje čeka, a ima stvari koje ne treba propuštati.

MG 2043 Smirnoff Illuminato žurka obeležila proleće

Smirnoff Illuminato prolećna žurka trajala je celu noć, gosti su otišli nasmejani, sa još jednim nezaboravnim iskustvom. Pitanje je samo, da li možemo da očekujemo ubrzo i letnju žurku? Leto ćemo svakako provesti uz neki od fenomenalnih Smirnoff koktela.

MG 2107 Smirnoff Illuminato žurka obeležila proleće MG 2146 Smirnoff Illuminato žurka obeležila prolećeMG 2190 Smirnoff Illuminato žurka obeležila proleće
Comments