Bez sumnje, Sofia Richie Grainge je postala IT beauty i modna muza. Nakon što je objavila svoj prvi TikTok video samo nekoliko dana pre svog venčanja na jugu Francuske, Sofia je privukla milione fanova koji su postali opsednuti njome. Svojim pratiocima je pokazala sve – svoju beauty rutinu i sve modne kombinacije. Tada je do izražaja došao njen omiljeni stil odevanja – tihi luksuz. Međutim, primećena je i njena clean i jednostavna šminka o kojoj svi pričaju.

Nakon što smo iznova i iznova gledali njene snimke kako bismo saznali koje je proizvode koristila, ali i tehnike šminkanja, shvatili smo da je za njih zaslužna šminkerka Pati Dubroff. Malo smo iznenađeni što je njena šminka za venčanje tako jednostavna, a efektna – i uopšte je nije teško rekreirati. Sofia Richie Grainge je za prestižan modni magazin svoje venčanje opisala kao a revolving door of glam. Ipak, jasno je da je želela da venčanje bude klasično i da se lagano odvija.

Sad, kad imamo sve detalje njene makeup rutine zbog koje je izgledala blistavo tokom celog vikenda, znamo kako možemo da rekreiramo ceo njen izgled. Dakle, bez daljeg odlaganja, evo svih detalja i šminke koju je Sofia Richie Grainge koristila za vikend-venčanje, razvrstanih po svadbenim svečanostima.

Dobrodošlica i večera pored bazena

Dok se Sofia spremala za svečanosti uoči venčanja, prikazala je celu svoju beauty i makeup rutinu. Opisala nam je svaki proizvod koji je koristila, gde ga je nanosila i zbog čega je baš taj proizvod izabrala. Bilo je jasno da se sprema za veliki dan, a da u isto vreme želi da nam otkrije nove trikove i savete za šminkanje.

Pročitajte i: Festivalska šminka – savršen trenutak da se igrate sa bojama i teksturama

Probna večera

Šminkerka Pati Dubroff je na svom TikToku podelila detalje Sofijine šminke koju je nosila na probnoj večeri. Pati je napomenula da su za ovaj događaj želeli da se fokusiraju na oči, koje će biti centralni deo šminke. Takođe je rekla da su želeli da zadrže prirodan izgled tena dodavanjem bronzanih nijansi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mane Addicts (@maneaddicts)

Dan venčanja

Sofia i njena šminkerka su koristile mnogo proizvoda kako bi dobile look za probnu večeru. Dubroff nas je sprovela kroz ceo Sofijin izgled na njenom TikToku, otkrivši koje je proizvode tačno koristila kako bi Sofia izgledala sofisticirano – sa čistom i jednostavnom šminkom se teško greši.

Krunisanje kralja Charlesa III

Tokom vikenda, kraljevska porodica je organizovala zvanično krunisanje kralja Charlesa III. Među zvanicama bila je i Sofia Richie, koja je nosila šik komplet. Spremna da podrži svog oca, Lionela Richija, koji je nastupio na koncertu posle ceremonije zajedno sa Katy Perry and Andreom Bocelli, Sofia je obukla odelo u roze boji brenda Destree.

Odelo se sastojalo od crop-top sakoa na kopčanje i širokih pantalona visokog struka. Ceo izgled je upotpunila krupnim zlatnim minđušama, narukvicom, crnom torbicom i šiljastim cipelama sa potpeticom koje potpisuje Yves Saint Laurent. Na koncertu, žene nisu morale da nose šešire ili pokriju kosu kako zvanično nalažu pravila oblačenja kraljevske porodice. Za maestralan i elegantan izgled Sofie Richie bio je zaslužan stilista Liat Baruch.

Pročitajte još i: Kako da se našminkate kao Francuskinja – donosimo vam 6 makeup saveta

Naslovna fotografija: instagram.com/vogueweddings

Marija Gavrilović

Comments