Već neko vreme se govori o jednom od najomiljenijih holivudskih parova, Sophie Turner i Joe Jonas, koji je odlučio da stavi tačku na svoj brak! Razvod je usledio nakon četiri godine ljubavne romanse, a ove vesti su doslovno sve fanove ostavili u stanju šoka i neverice.

Sophie i Joe su prošlog meseca objavili zvanično saopštenje o razvodu, čime su povrdili sva šuškanja o krahu emotivnog odnosa. Naravno, kako to obično čine holivudske zvezde, oni nisu želeli da detaljišu i otkrivaju prave razloge zbog kojih su se odlučili na ovaj potez.

I dok mnogi obožavaoci slavnog para pokušavaju da sklope kockice i otkriju šta je dovelo do kraha romanse, strani mediji pišu da je zapravo za to kriva žestoka svađa, a pojedini navode da je razvod odavno bio na pomolu i da je bilo neminovno da će do njega doći.

Rešili smo da vam otkrijemo detalje njihovog odnosa, odnosno, šta se sve dogodilo u mesecu nakon što je holivudski par rešio da se raziđe.

Sophie Turner i Joe Jonas – hronologija razvoda

Početkom septembra počele su prve glasine o razvodu

Američki tabloidi su prvi put počeli da pišu o razvodu Sophie i Joea početkom septembra, navodeći da su razlike u načinu života uticale na njihovo razdvajanje. Tako smo saznali da Sophie izlazi na žurke, a pevač radije bira da ostane kod kuće i uživa u mirnoj atmosferi. Navodno, njih dvoje vode veoma različite načine života, naveo je izvor koji je dobro upućen u svakodnevicu slavnog para.

Potom, anoniman izvor je za People izjavio da se razvod dugo nazirao, te da najbližim prijateljima para to nije nije bilo iznenađenje. Prema informacijama objavljenim u časopisu o poznatima, Turner i Jonas su celog leta bili razdvojeni i da zapravo njih dvoje tako žive već nekoliko meseci. Page Six navodi da je za muzičara ovo bila najteža odluka, ali da je osećao da je uradio sve da spase brak.

“Joe nikada nije želeo da uništi svoju porodicu, ali je morao da uradi ono što je najbolje za njegove ćerke“, kazao je izvor.

Ipak, iznenađuje nas činjenica da je atraktivna glumica bila na koncertu svog supruga na Yankee stadijumu u avgustu. Čak je tom prilikom objavila fotografiju na kojoj ljubi ruku svog supruga, a koju je napravila iza kulisa.

Zvanično saopštenje o razvodu

Šestog septembra, Sophie i Joe su potvrdili da se razvode zajedničkim saopštenjem na Instagramu.

“Posle četiri divne godine braka, zajednički smo odlučili da se sporazumno razvedemo. Postoji mnogo spekulativnih narativa o tome zašto, ali ovo je zaista jedinstvena odluka i iskreno se nadamo da će svi poštovati našu želju za privatnošću.”

Istog dana kada je holivudski par potvrdio glasine o razvodu, TMZ je saznao više detalja. Navodno, “više izvora koji imaju direktan kontakt sa Joeom” reklo da je Jonas video nešto na kameri što ga je navelo da shvati da je brak gotov. Prema njihovim rečima, Sophie je uhvaćena kako radi ili govori nešto zbog čega je razvod bio neizbežan, barem u Jonasovoj glavi.

Krajem septembra se u tabloidima pojavilo još nekoliko detalja o glasinama vezanim za kameru. Očigledno, Turner je prijatelju rekla nešto “ne baš lepo“ o Jonasu, što je preraslo u svađu i, na kraju, razvod. Nije bilo ništa više od toga, ali to je bila poslednja kap, potvrdio je izvor.

Joe vodi prljavsku medijsku kampanju?

Kako su se u medijima pojavile priče da Sophie stalno izlazi po klubovima, i da je pravi party manijak, fanovi su počeli da optužuju Jonasa da vodi kampanju protiv majke svoje dece. Mnogi smatraju da je on, zajedno sa svojim PR timom, pronašao način da unizi glumicu i kako bi stvorio medijsku sliku neodgovorne majke.

Joe je na nastupu u Los Anđelesu dao izjavu u svoju odbranu, a mnogi kažu da je delovao veoma potreseno i tužno.

“Bila je ovo teška nedelja za mene. Samo želim da kažem, ako niste čuli iz mojih usta – ne verujte u to. Okej?”, a zatim se zahvalio za podršku koju dobija od porodice i obožavalaca.

Sophie podnosi tužbu protiv Joea Jonasa

Stvari su postale znatno zategnutije kada je Sophie podnela tužbu protiv Jonasa, zbog navodnog odbijanja da vrati pasoše svoje dece. Time je sprečio njihov odlazak u Englesku, pišu strani mediji.

Tada je u papriologiji koja je predata na sudu, navodno stajala zabeleška koja govori da je “divlja svađa prethodila razvodu”. Prema dokumentaciji, glumica i pevač su se posvađali 15. avgusta, a nakon ovog događaja su odllučili da se razvedu.

Oktobar u znaku razvoda

Jonas i Turner su 10. oktobra stavili tačku na spor oko starateljstva. Dogovorili su se da sa decom podjednako provode vreme u kući u SAD i u Velikoj Britaniji.

Prema sudskim dokumentima, njihova deca će ostati kod Sophie sve do 21. oktobra (u tom periodu joj je dozvoljeno da putuje sa njima u Englesku). Zatim će otići kod Jonasa, koji će se brinuti o njima do 2. novembra.

Sophie Turner i Joe Jonas će nastaviti naizmenično da dele starateljstvo do 7. januara 2024.

Pročitajte i ovo: Ljubavna oda Joe Jonasa za Sophie Turner u vidu pesme “Hesitate”

Naslovna fotografija: instagram.com/sofiarichiegrainge

Kristina Page

Comments