Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Burme su više od prstena. Burme su simbol. Simbol ljubavi, simbol zajedništva, simbol novog i sigurno mnogo lepšeg života u koji krećete nakon što oboje izgovorite ono tako važno “da”. Ti si možda navikla na prstenje, nosiš ga stalno, otkad znaš za sebe, ali on sigurno nije, a spremnost da zbog tebe, zbog vas, menja ovu naviku burmi dodaje na značaju. Za njega će ovaj prsten biti prvi i jedini koji će nositi, dok ćeš ti sve svoje aksesoare koje si nosila celog života rado zameniti za ovaj jedan, večan, sa posebnim značenjem. 

Burme bez reči govore o vašoj ljubavi, svedoče o nečemu velikom i posebnom, a verovala ili ne, model koji birate otkriva i to kakvi ste kao par.

“Jake” burme, sa diskretnim detaljima

Čim ste ih ugledali – znali ste da su za vas! U suštini, jednostavne su, a ipak posebne i upadljive. Prosto se izdvajaju od ostalih, a njihovom “grubom”, “jakom” dizajnu savršenu dozu romantičnog daju suptilni detalji. Da, odabrali ste burme prema svojoj vezi – vi ste jak i skladan par, prošli ste toliko toga zajedno i sigurni ste u svoju odluku da zauvek ostanete jedno sa drugim. Vi sa lakoćom prelazite preko svakog izazova, a svoja posebna, delikatna osećanja pažljivo čuvate i negujete. On je tu da te zaštiti, na njega uvek možeš da se osloniš, a ti u njegov život unosiš onoliko ljubavi, pažnje i nežnosti koliko mu je potrebno. Vi se savršeno dopunjujete!

burme1 Šta burme koje birate govore o vama kao paru?

Jednostavne, tanke burme

Ako ste iz prve odabrali tanke, jednostavne burme, potpuno “čistu” za njega, a ukrašenu suptilnim cirkonima ili brilijantima za tebe, to znači da ste kao par, baš kao i vaše burme, jednostavni. Ali ne u nekom lošem smislu! Prosto, vama je malo potrebno sa sreću – jedno drugom ste dovoljni. Sreću pronalazite u sitnicama, u svakodnevnim stvarima koje radite zajedno. Za vas ne postoji problem – postoji samo razgovor kojim sve rešavate. Uživate u životu i pravi ste hedonisti. Ne pridajete pažnju materijalnim stvarima i mnogo više cenite uspomene, putovanja i sve one slatke avanture koje ste zajedno proživeli. Uloge u vašoj vezi jesu podeljene, ali trudite se da budete originalni i nikako tradicionalni i monotoni.
burme2 Šta burme koje birate govore o vama kao paru?

Editors choice