Burme su više od prstena. Burme su simbol. Simbol ljubavi, simbol zajedništva, simbol novog i sigurno mnogo lepšeg života u koji krećete nakon što oboje izgovorite ono tako važno “da”. Ti si možda navikla na prstenje, nosiš ga stalno, otkad znaš za sebe, ali on sigurno nije, a spremnost da zbog tebe, zbog vas, menja ovu naviku burmi dodaje na značaju. Za njega će ovaj prsten biti prvi i jedini koji će nositi, dok ćeš ti sve svoje aksesoare koje si nosila celog života rado zameniti za ovaj jedan, večan, sa posebnim značenjem. 

Burme bez reči govore o vašoj ljubavi, svedoče o nečemu velikom i posebnom, a verovala ili ne, model koji birate otkriva i to kakvi ste kao par.

“Jake” burme, sa diskretnim detaljima

Čim ste ih ugledali – znali ste da su za vas! U suštini, jednostavne su, a ipak posebne i upadljive. Prosto se izdvajaju od ostalih, a njihovom “grubom”, “jakom” dizajnu savršenu dozu romantičnog daju suptilni detalji. Da, odabrali ste burme prema svojoj vezi – vi ste jak i skladan par, prošli ste toliko toga zajedno i sigurni ste u svoju odluku da zauvek ostanete jedno sa drugim. Vi sa lakoćom prelazite preko svakog izazova, a svoja posebna, delikatna osećanja pažljivo čuvate i negujete. On je tu da te zaštiti, na njega uvek možeš da se osloniš, a ti u njegov život unosiš onoliko ljubavi, pažnje i nežnosti koliko mu je potrebno. Vi se savršeno dopunjujete!

burme1 Šta burme koje birate govore o vama kao paru?

Jednostavne, tanke burme

Ako ste iz prve odabrali tanke, jednostavne burme, potpuno “čistu” za njega, a ukrašenu suptilnim cirkonima ili brilijantima za tebe, to znači da ste kao par, baš kao i vaše burme, jednostavni. Ali ne u nekom lošem smislu! Prosto, vama je malo potrebno sa sreću – jedno drugom ste dovoljni. Sreću pronalazite u sitnicama, u svakodnevnim stvarima koje radite zajedno. Za vas ne postoji problem – postoji samo razgovor kojim sve rešavate. Uživate u životu i pravi ste hedonisti. Ne pridajete pažnju materijalnim stvarima i mnogo više cenite uspomene, putovanja i sve one slatke avanture koje ste zajedno proživeli. Uloge u vašoj vezi jesu podeljene, ali trudite se da budete originalni i nikako tradicionalni i monotoni.
burme2 Šta burme koje birate govore o vama kao paru?

Comments