Ženska masturbacija je realna stvar. Uvek je i bila, samo se o tome nije pričalo zato što je to bio tabu. Generalno je ženska seksualnost tabu. Pojedini muškarci masturbiraju svaki dan (i više puta na dan), ali kakva je stvar sa ženama? Šta će vam se uopšte dogoditi ako masturbirate svakog jutra? Da li će to imati neke posledice po vaše raspoloženje, psiho-fizičko zdravlje?

Naravno, uredu je da masturbirate onoliko koliko vama odgovara, bilo da je to više puta dnevno ili jednom mesečno. Seksualnost je fluidna i ne treba osećati krivicu ako masturbirate manje ili više od proseka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EROSPACE (@erospace.eu)

Prva nedelja redovne masturbacije

Zašto masturbirati ujutro? Masturbacija ima razne benefite po zdravlje, za srce, za koncentraciju, za smanjeni stres. Može vam pomoći da lakše zaspite uveče zato što će vas opustiti. No, kada masturbirate ujutro, primetićete da vam je bolji fokus i da ste generalno smireniji.

U toku prve nedelje ćete upoznavati svoje telo. Jasno, već ga poznajete, ali ćete primetiti kako se vaše telo ponaša i koliko vam je vremena potrebno da stignete do vrhunca. Za masturbaciju koristite ono što vam pruža najviše užitka – prste, vibrator, ili nešto treće.

Osim toga nećete primetiti preterane promene, osim toga što ćete se radovati jutrima zbog novog dodatka jutarnjoj rutini.

Druga i treća nedelja

Pomislili biste da će vam nakon nedelju dana masturbacija postati dosadna. Iznenađenje, desiće se upravo suprotno. U drugoj i trećoj nedelji redovna mastrubacija će postati navika. Uživaćete u svakom jutru. Pomislićete na to šta vas sve očekuje u toku dana, obaveze, razni stresovi, što profesionalni, što lični. A onda ćete imati orgazam i sve će biti lakše.

Budite spremni na to da ćete želeti da obavite seks-šoping, kako biste se opremilil raznim igračkicama koje će vam pomoći u užitku. U redu je, ne postoji ništa sramno u vibratorima. Možda ćete primetiti i da tako brže postižete vrhunac u odnosu na igranje sa prstima.

Onda ćete uvideti da ste raspoloženiji nego inače. Neće više biti onog izležavanja po krevetu i neće vas mrzeti da ustanete, čak ćete se i radovati svemu što će vas očekivati tog dana. A porašće vam i libido – to je ono što radi redovna masturbacija. Želećete još seksa, još masturbacije. Neće vam biti problem ni da masturbirate dva puta dnevno. Ipsitivaćete granice svog uživanja, doživećete višestruke orgazme.

Poslednja nedelja

U četvrtoj nedelji, kada zaokružujete mesec dana, shvatićete da orgazam ne mora uvek biti cilj masturbacije i da je to sasvim ok. Razlika je u tome što kada redovno masturbirate, nećete osetiti frustraciju kada orgazam ne dođe. Igraćete se sa sobom, naučićete tačno šta je vašem telu potrebno.

Ono o čemu niko ne govori jeste da svakodnevna masturbacija bitno povećava vaše seksualno samopouzdanje i generalno samopouzdanje. Primetićete da imate više motivacije, da ćete biti srećniji, nasmejaniji, da ćete se osećati lepo u svojoj koži, želećete da izgledate sređeno i sveže. Sve će biti nekako lakše. A ako se umorite od orgazama, samo dajte telu vremena da se oporavi i sve će biti vraćeno na staro.

Seksualna energija je sasvim normalan deo ljudske prirode i kod muškaraca i kod žena. Ako se potiskuje i zanemaruje, onda propuštate priliku da upoznate sebe, svoju seksualnost i sve lepote koje klitoris donosi. Probajte, ovo može biti najlakše stečena navika u vašoj svakodnevici.

Naslovna fotografija: instagram.com/eurospace.eu

Jovana Petković

Comments