Iskreno, obožavam da kupujem poklone! Ako postoji nešto što bih mogla da radim po ceo dan, naročito u ovom prazničnom periodu, onda je to šetnja od prodavnice do prodavnice koje su predivno dekorisane (i puštaju sjajnu prazničnu muziku!) sa samo jednom mišlju – pronaći savršeni poklon! Međutim, ja ovde imam dva problema… Prvo: osoba kojoj kupujem poklon je uvek neka meni jako draga osoba koja je uz to i prilično specifična i nekako nikako ne mogu tačno da odlučim šta bih mogla da joj poklonim, a da je potpuno “izujem iz cipela”. Drugo: i sama sam specifična i prosto – ne mogu da kupim poklon koji se ni meni samoj ne dopada! Čak, osećam neku moralnu dužnost da to bude najbolji poklon na svetu ikad! Ne znam ko je ovde od nas dvoje gori, ja koja kupujem ili ona/on kome kupujem, ali nadam se da me razumeš… Biti Deda Mraz zaista nije lako!

Ako si u sličnom “sosu” kao i ja, nemoj misliti da ne postoji rešenje (našeg) problema. Ove godine sam bila vredna i unapred počela da razmišljam o poklonima i mislim da sam napokon pronašla “gospodina Pravog” koji će iskreno oduševiti sve ljude sa spiska, bez obzira na to da li ti je potreban poklon za nju ili za njega! O čemu se radi?

Radi se o tome da ti Bomar i Wannabe Magazine omogućavaju da ostvariš sjajan popust od 15% na sve Pierre Lannier satove (koji su uvek savršen poklon), od danas pa sve do 16. januara! Sve što je potrebno da uradiš jeste da preuzmeš kupon koji će ti obezbediti popust u bilo kojoj Bomar prodavnici (OVDE) ili u odeljku “Napomene” u Bomar online shop-u napišeš svoje ime i prezime, 15% i Wannabe i popust je tvoj! Odabir pravog poklona nikada nije bio lakši! A evo i nekoliko predloga…

Sestra/Drugarica

Zašto su specifične? Kada bi bila muško, sigurno bi mislila da je svaka ženska osoba specifična i komplikovana! Pa ipak, ni iz ugla ženske osobe koja bira poklon za drugaricu ili sestru problem nije ništa manji. Kada ti je stalo, tri puta razmišljaš o svakoj opciji jer zaista želiš da odabereš nešto što će je oduševiti iako u dubini duše znaš da je to skoro pa nemoguće.

Šta da im pokloniš? Poseban poklon koji nijednu neće ostaviti ravnodušnom ipak postoji! Nema devojke koja se neće oduševiti nečim svetlucavim, stylish, ženstvenim i glamuroznim, a kada to kažem, imam na umu Pierre Lannier Crystal poklon set (392B908) koji savršeno prati svačiji stil i senzibilitet…

poklon za drugaricu sestru devojku 1 Šta da pokloniš osobi za koju je teško odabrati pravi poklon?

Ili… Pierre Lannier Crystal poklon set (391B608) koji bi u svakoj devojci probudio holivudsku divu!

poklon za drugaricu sestru devojku 2 Šta da pokloniš osobi za koju je teško odabrati pravi poklon?
Comments