Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

“Nemam šta da obučem” – Da li i vi ovu rečenicu svakodnevno ponavljate dok vaš ormar ne može da se zatvori od količine stvari u njemu, a novčanik je prazan od kupovine istih? Stajanje ispred ormara i razmišljanje o tome šta sa čim uklopiti, posebno kada već kasnimo na posao, postaje teška noćna mora. I na kraju uvek obučemo ono što smo već nosili, a neki komadi stoje tu decenijama netaknuti. I kada shvatimo da smo ponovo u istoj kombinaciji, uzimamo kreditnu karticu i odlazimo u prvi tržni centar, jer “nemamo šta da obučemo”, i moramo sebe da častimo. A imali smo i loš dan na poslu. I da, posvadjali smo se sa prijateljem. Trebalo bi sebe utešiti, a kupovina je najbolje rešenje. Ne, najbolje rešenje tek sledi!

Da li ste nekada čuli za “Kapsula ormar”? Metoda kao što je ova, može pomoći u rešavanju problema. On, pre svega, podrazumeva manju kolekciju klasičnih odevnih komada koji su uvek u trendu i lako se kombinuju, a osnovna ideja ovakve organizacije ormara je to da imate  pripremljene kombinacije za svaku priliku, a svoj orman maksimalno rasteretite nepotrebnih stvari. Pored toga što će vam uštedeti vreme i novac, sigurno će vam pomoći da izgradite svoj stil, i na kreativan način napravite red u svom ormaru. A evo i kako to možete da uradite!

Prvi korak: Izvadite svu garderobu iz ormara

Kada ste izvadili svu garderobu iz ormara, bilo bi dobro napraviti taj “najteži” korak, i rešiti se onih komada odeće koje ne nosite već duže vreme. Takve komade svi imamo u svojim garderoberima, i godinama ih samo odlažemo, i ubeđujemo sebe kako ćemo ih obući. Ne, nećemo!

photo 1567113463300 102a7eb3cb264 Šta je kapsula ormar i kako ga napraviti?

Editors choice