Ono što nekog povređuje, neko drugi i ne primećuje, a između ostalog, horoskop ukazuje i na razlike u tome šta će nam slomiti srce, kao i na ono čime ćemo nekoga zgaziti, a da i ne primetimo. Najčešće se radi baš o onim dominantnim osobinama, koje nas prvo privuku, i onima koje ne možemo da menjamo i korigujemo, jer su jedinstveni deo nas samih.

Ovan

Nezavistan, aktivan, uključen, prisutan, zainteresovan, njega ne možete ignorisati. Impulsivan i rešen da se stvari dešavaju i da se on pita o njihovom toku, Ovan će se sukobiti sa partnerom veoma oštro, baš onda kada partner pokušava da postigne kompromis, da pronađe srednje rešenje i izbegne sukob, dramu i odlučivanje.

Bik

Veoma tvrdoglav, Bik ume da se fokusira i usredsredi, ali kad tu svoju sposobnost upotrebi da zadrži ljutnju, bes i uvređenost, teško ga je podneti i sačekati da prođe. Bik ne prihvata izvinjenje, moraćete mnogo da mu dokazujete i pokazujete, da biste se ponovo našli u njegovoj milosti. On ne prašta izdaju, ali i ne prihvata vaše objašnjenje da tu nikakve izdaje nije bilo, što se tiče vaših vrednosti i pogleda na svet.

Šta može da vam slomi srce prema horskopu2 Šta može da vam slomi srce prema horskopu?

Blizanci

Slobodni duh Blizanaca ne prihvata smirivanje u vezi. On će nastaviti da se ponaša kao da nije zauzet, flertovaće i imati avanture i slomiće srce svom monogamnom partneru, kome je neshvatljivo da se neko tako ponaša kad nekog voli i ima vezu. Blzancu će slomiti srce nerazumevanje i rigidnost njegove ljubavi.

Rak

Rakovi umeju da budu nezavisni i da se veoma dobro staraju o sebi. Ali kad se nađu u vezi, skloni su da pokažu svoju “lepljivu” stranu, da se obaviju oko partnera i učine ga centrom svog života. Slomiće im srce partner koji misli da je njihova ljubav dosadna i daviteljska, kao što će njihovo zavisničko ponašanje obeshrabriti svakog ko ceni svoju privatnost, slobodu i nezavisnost.

Comments