Početkom svake godine zabavljamo se godišnjim horoskopom, oslanjamo na predviđanja i nadamo se da će nam znaci ukazati na to šta nas čeka. Ljubav, posao, zdravlje, novac. U neku ruku, s leđa i ramena skidamo određenu dozu obaveze kada poverujemo da nam univerzum nešto sprema, da nam nešto duguje. Onda, unapred pripremljeni, samo čekamo da se preskazanja i predviđanja ispune. Verujem da mnogi od nas ne čitaju horoskop strastveno ali svakako nam prst uvek poleti da klikne kako bismo videli šta nam on donosi, makar i uz određenu dozu skepticizma. Cela kultura horoskopa, predskazanja i predviđanja je u najmanju ruku zabavna. Zato, hajde da se pozabavio time šta nam poručuje numerologija za ovu godinu.

Šta nam numerologija poručuje?

U pitanju je sistem verovanja zasnovan na ideji da brojevi od 0-9 nose sa sobom određeno značenje. Kako bi utvrdili njihovo duhovno i spiritualno značenje potrebno je da se brojevi izračunaju, da se pronđe nešto što se zove univerzalan broj. U ovom slučaju potreban nam je univerzalan broj godine.

Kako? Znamo da se mi, kada pomislimo na brojeve, automatski uplašimo. Ali, izračunavanje univerzajnog broja godine sa sobom ne donosi nikakav poseban stres. U pitanju je najprostija matematika. Sabiranjem 2+0+2+2=6 dobijamo univerzalni broj, što znači da u sledeću godinu srljamo pod senkom magičnog broja 6. Ovaj numerološki detalj nam govori da već od samog početka 2022. ima mnogo više potencijala neko prethodna godina.

Comments