Prethodna godina bila je simbolisana brojem 5 i za mnoge je donela gotovo sve suprotno onome što njeno numerološko pravilo nalaže. Broj 5 je uglavnom oličenje konstantnog pokreta i promene, a ovom broju je sloboda gotovo prva asocijacija. Ali, 2021. godina donela je sve, samo ne slobodu. Prošla godina bila je uvijena u koncentrična ponavljanja koja su donosila samo razočaranja i neizvesnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Ulazak u 2022. pod energetskim okriljem broja 6 mogao bi da nam donese sve ono što nam je falilo u prethodnoj. Simbolika broja 6 može se svesti na ljubaznost i na stabilnost, obe stvari koje su nam neophodne za ovu godinu. Kako je 6 na pola puta u spektru od 1-9 to takođe ukazuje na to da će 2022. biti ispunjena sticanjem mudrosti i da ćemo već stećena znanja umeti da iskoristimo na dobar način.

Sve navedeno gotovo savršeno zvuči. Ukazuje na progres i promene. Ali, prosto nije moguće da sve bude dobro i pozitivno. Upravo zbog toga što se broj 6 nalazi na polovini spektra on sa sobom donosi i određene izazove. Ukazuje na to da ćemo se suočiti sa odgovornostima koje smo do sada izbegavali. Broj 6 nam, takođe, ukazuje na to da ćemo biti po malo nemarni kada su odnosi sa ljudima u pitanju i da možemo da očekujemo nestabilnost.

Univerzalan broj za 2022. je pozitivan, što je ono čemu smo se najviše nadali. Numerologija 2022. se oslanja na simboliku ponavljanja broja 2 koji je smatran anđelom brojeva, jer je on pravi mirotvorac. Svi veliki stručnjaci za numerologiju se slažu u tome da će nam ona doneti ujedinjenja i poboljšanje odnosa, pogotovo kada su porodični odnosi u pitanju. Broj 2 je vezan i za partnerstva, za porodicu i uopšteno za zajednicu koju želimo da kreiramo. Zato je 2022. idealna za stupanje u ljubavne veze, osnaživanje već postojećih partnerstava brakovima i mirenje sa ljudima sa kojima je došlo do svađa.

2022. je nesebična godina, ona će svako “ja” pretvoriti u “mi” i samo je potrebno da joj to dozvolimo.

Naslovna fotografija: instagram.com/

Milica Antić

Comments