Koji je već ponedeljak po redu da se budiš sa određenom dozom mrzovolje prema svim tim radnim danima i radnim obavezama, i svakodnevnom oblačenju za posao, koje više postaje obaveza nego zadovoljstvo? A ni ove vremenske prilike nikako ne idu na ruku. Više ne smemo krenuti od kuće a da u jednoj putnoj torbi sa sobom ne ponesemo čizme, i kožne i gumene, kišni mantil, kišobran, kabanicu, nekoliko rezervnih čarapa, po mogućstvu i jedne vunene da nas greju ispod stola na poslu, dok nas niko ne vidi.

Zato vam mi ove nedelje predlažemo idealnu kombinaciju za kraj leta i za početak jeseni- džemper i suknja.

Džemper da vas greje i osećate se udobno dok žurite ka poslu i suknja da vam da na ženstvenosti i pokaže onu damu u vama, zaboravljenu u olujnim danima.

Pencil Šta obući ove nedelje: Džemper i suknja Sivo Šta obući ove nedelje: Džemper i suknja

Ova kombinacija ne samo da je udobna i ležerna, već je i veoma šik i več neko vreme popularna u modnom svetu.

Eliza Šta obući ove nedelje: Džemper i suknja Roze Šta obući ove nedelje: Džemper i suknja

Možete kombinovati sve vrste materijala, od onih lepršavih do kože i džempere različite debljine. Sve je dozvoljeno, štaviše zanimljivi kontrasti su čak i poželjni. Ono što mi preporučujemo jeste da džemper bude širok i možda za broj veći da bi mogao ležerno da pada preko suknje i time da nonšalatnu sliku o vama, kao da ste uzeli prvi džemper koji vam je pao pod ruku samo da se zgrejete.

Ovakav model džempera odlično se uklapa i uz kratke i suknje na falte, kao i uz elegantnije uske suknje do kolena. Odlična je kombinacija i za posao i za školu, a ukoliko vam temperature dozvole, džemper lako možete skinuti i ostati u majici ili košulji.

Bordo Šta obući ove nedelje: Džemper i suknja Cupavo Šta obući ove nedelje: Džemper i suknja Duga Šta obući ove nedelje: Džemper i suknja

Uživajte u kombinovanju modela i materijala, uz odgovarajuće aksesoare poput kape, ešarpe, nakita i tašne svaka kombinacija izgledaće drugačije.

Kapa Šta obući ove nedelje: Džemper i suknja Naocare Šta obući ove nedelje: Džemper i suknja Sal Šta obući ove nedelje: Džemper i suknja
Zorana Cvetković 
Comments