Iako misliš da odeću biraš prema ličnom ukusu i da ona ne otkriva baš mnogo toga o tebi kao ličnosti… Pa, treba li da kažemo da se grdno varaš? Jer, tvoj ukus ipak predstavlja deo tebe, zar ne? A ako je nešto deo tebe, sasvim logično je i da odražava tebe, odnosno otkriva makar nešto što o tebi ne znaju oni koji te ne poznaju. Naravno da je baš odeća pravi primer za to pa zato požuri da saznaš šta stil oblačenja koji najviše voliš govori o tebi.

Klasični

Klasični stil izražava skromnost, eleganciju i sofisticiranost na vanvremenski način. Bele košulje, mantili, klasične salonke i “pencil” suknje su must have za tvoj garderober. Osim toga, ti voliš i klasične printove poput tufnica i pruga, kao i nautralne, nežne boje. Ukoliko voliš klasični stil ti si pametna, pomalo stidljiva, ali i jako elegantna. Važne su ti stabilnost i sigurnost i zato rado biraš odevne komade koji su uvek u modi.

klasicni Šta stil oblačenja govori o tebi?

Vintidž

Iako vintidž stil podrazumeva stil oblačenja koji uključuje odevne komade stare i po 20-30 godina, on je uvek jako moderan i popularan, a osim toga i primećen i nekako poetičan. Ovakav stil je poput vina – što su komadi stariji to su bolji i odišu prelepim, jedinstvenim dizajnom i savršenim kvalitetom. Ti voliš sve što je vintidž, počevši od suknji i haljina pa sve do cipela i nakita koji daje posebnu čar tvojim kombinacijama. Pomalo si sentimetalna, nežna si, jedinstvena u svom modnom izražaju.

vintidz Šta stil oblačenja govori o tebi?

Boho

Ovaj stil se odlikuje egzotičnim detaljima, dezenima i krojevima. U tvom garderoberu su obavezne široke farmerke, antilop i kožne čizmice, jakne i košulje sa resama, zanimljivih printova i boja. Ti si bezbrižna, pomalo divlja i nezavisna, ne voliš da pratiš trendove već ih sama stvaraš onako kako ti voliš i osećaš.

boho Šta stil oblačenja govori o tebi?
Comments