Životna iskustva i saznanja tiču se suštinskih stvari, ali i onih neprijatnih, koje ne volimo sebi da priznamo. Međutim, ako sazrevamo i razvijamo se, stičemo hrabrost i mudrost da se suočimo sa tim stvarima. Evo šta svaki znak vremenom otkriva o sebi. 

Ovan 

Otkrivate da niste toliko beskompromisni i prodorni, koliko volite da mislite da jeste i koliko forsirate sebe da se ponašate. Zapravo vam je veoma stalo do drugih i spremni ste na velike ustupke i žrtve, da biste im pokazali svoju privrženost. 

Bik 

Bikovi se suočavaju sa svojim osećanjem samodovoljnosti – sa suprotne strane. Iako verujete da možete sami i povremeno vam dosadi gužva koju stvarate oko sebe, shvatate upravo to, da tu gužvu sami stvarate, jer vam je potrebno da drugima budete centar, oslonac, savetnik. Učite da se usamljujete i fokusirate na svoje misli. 

Blizanci 

Shvatate da vaša čuvena nepouzdanost potiče od toga što nemate pojma šta stvarno želite i da ste zato tako spremni da odbacite neku ideju i prigrlite novu – volite sebi da govorite da ste otvorenog uma i u toku sa vremenom, ali zapravo niste dovoljno usredsređeni i povezani sa svojim suštinskim željama i potrebama. 

Rak 

Shvatate da ulažete toliko napora u odnose sa drugima i da ste tako brižni i negujući, zato što strahujete da će vas drugi napustiti, jer negde duboko u sebi ne verujete da zaslužujete ljubav. Otkrivate da je apsolutno neophodno da stavite sebe na prvo mesto i da ljubav koju poznajete samo u davanju drugima, uložite u sebe. 

Lav 

Otkrivate da ne možete sve da kontrolišete, zapravo, da ništa suštinski bitno nije pod vašom kontrolom. Sa godinama, učite da prihvatate, da se umirite, osluškujete i prepustite životnim tokovima, umesto da im se stalno suprotstavljate i pokušavate da ih obuzdate. 

Devica 

Otkrivate da vaše nesebično zalaganje da pomažete i spasavate sve oko sebe nije dovoljno i da nikome ne možete stvarno pomoći, čak ni onima koji tvrde da im je pomoć potrebna i traže je od vas. Retko ko je spreman da se odrekne svega što ga je dovelo u situaciju da mu treba spas. Kada to shvatite, pitate se da li ste vi ta osoba, da li vi to možete i fokusirate se na svoje probleme. 

Comments