Kada se šminkate, šta više volite da naglasite? Oči ili usne?

Ako je vaš odgovor – oči, onda znate koliko je važno da, osim savršeno iscrtanog ajlajnera, pažljivo nanete senke i perfektno iscrtanih obrva, i trepavice budu lepe, guste i duge. Srećom, postoji toliko različitih maskara sa najrazličitijim četkicama koje, navodno, garantuju takav-i-takav efekat. Nažalost, malo njih stvarno i čini čuda, pa često ostanemo razočarane i tužne što nas priroda nije obdarila boljim kvalitetom trepavica.

Rešenje koje se, logično, samo postavlja jeste – nadogradnja trepavica. Ovakve veštačke trepavice moći će da vam obezbede baš onakav efekat koji želite i nikada se više nećete mučiti sa maskarama i četkicama! Ipak, pre nego što se opredelite za nadogradnju, evo šta bi trebalo da znate.

Postoji više vrsta veštačkih trepavica

Pre nego što stavite veštačke trepavice, odaberite one koje će vam najviše odgovarati za sve prilike. Postoje svilene, sintetičke i tzv. krznene trepavice. Takođe, razmislite kakav efekat želite da postignete: ako želite neku suptilniju varijantu, odaberite “pojedinačne” trepavice koje ćete staviti samo u spoljni ugao oka, a ako želite nešto dramatičnije, probajte baš duge trepavice koje ćete staviti duž cele linije oka. A ako ste baš avanturistički raspoložene, znajte da postoje i veštačke trepavice u različitim bojama!

Minked Lashes 1 Šta sve treba da znate o NADOGRADNJI trepavica
Comments