Kao da nam u kozmetičkoj industriji nije bilo dosta invazije make-up brendova koje kreiraju poznate ličnosti, jer imamo od Kim Kardashian koja se trenutno još više širi i razvija, sestre Jenner koje tek počinju zajedno da sarađuju, iako Kylie već godinama unazad ima svoj ogranak takoreći, tu nam je naravno i revolucionarni Fenty Beauty koju preporučuju čak i naši make-up artisti, sada je došao red ni manje ni više nego na Lady Gagu koja pokreće svoju liniju pod nazivom HAUS LABORATORIES.

Svi fanovi ove pevačice godinama čekaju ovaj potez, jer su svesni da će Gaga izdominirati beauty industrijom, a sada i zvanično treba da čekaju još samo malo.

U ekskluzivnom intervjuu koji je ova umetnica dala za Business of Fashion, otkriva da će se u sastavnom delu kolekcije nalaziti make-up kits koje čine sjajevi za usne, olovke za usne, senke za oči kao i šljokice u više boja nego što je do sada viđeno. Ona se nada da će njen brend izdvajati ljude po njihovoj lepoti bez korišćenja filtera na svim društvenim mrežama koje koristimo, pogotovo po Instagramu koji njena koleginica Madonna oštro kritikuje.

Boja u make-up kitovima je toliko jaka da će lako transformisati vaše lice u šta želite. Moćno je, ističe vašu lepotu i prikazuje kako sam ja pronašla sebe kroz šminku”, kaže Gaga.

Pevačica je svoje fanove godinu unazad provocirala malim teaserima, ali su glasine buknule nakon što je u februaru prošle godine zaštitila zakonski ime HAUS LABORATORIES.

Početkom ove nedelje je Instagram @hauslabs profil objavio nekoliko fotografija, što je delovalo kao prve promo fotke Gage koja nosi make-up svog brenda, što je čisto zagrevanje fanova pred zvanično saopštenje.

Comments