Hot topics

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

1/2

Kao da nam u kozmetičkoj industriji nije bilo dosta invazije make-up brendova koje kreiraju poznate ličnosti, jer imamo od Kim Kardashian koja se trenutno još više širi i razvija, sestre Jenner koje tek počinju zajedno da sarađuju, iako Kylie već godinama unazad ima svoj ogranak takoreći, tu nam je naravno i revolucionarni Fenty Beauty koju preporučuju čak i naši make-up artisti, sada je došao red ni manje ni više nego na Lady Gagu koja pokreće svoju liniju pod nazivom HAUS LABORATORIES.

View this post on Instagram

When I was young, I never felt beautiful. And as I struggled to find a sense of both inner and outer beauty, I discovered the power of makeup. I remember watching my mother put her makeup on every morning, basking in the glow of her power to put on her bravest face as the hard working woman she was. I then began to experiment with makeup as a way to make my dreams of being as strong as my mother become true. It was then that I invented Lady Gaga. I found the superhero within me by looking in the mirror and seeing who I wanted to be. Sometimes beauty doesn't come naturally from within. But I'm so grateful that makeup inspired a bravery in me I didn't know I had. I've come to accept that I discovered my beauty by having the ability to invent myself and transform. They said I was just weird, but really, I was just Born This Way. Love, Lady Gaga

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Svi fanovi ove pevačice godinama čekaju ovaj potez, jer su svesni da će Gaga izdominirati beauty industrijom, a sada i zvanično treba da čekaju još samo malo.

U ekskluzivnom intervjuu koji je ova umetnica dala za Business of Fashion, otkriva da će se u sastavnom delu kolekcije nalaziti make-up kits koje čine sjajevi za usne, olovke za usne, senke za oči kao i šljokice u više boja nego što je do sada viđeno. Ona se nada da će njen brend izdvajati ljude po njihovoj lepoti bez korišćenja filtera na svim društvenim mrežama koje koristimo, pogotovo po Instagramu koji njena koleginica Madonna oštro kritikuje.

Boja u make-up kitovima je toliko jaka da će lako transformisati vaše lice u šta želite. Moćno je, ističe vašu lepotu i prikazuje kako sam ja pronašla sebe kroz šminku”, kaže Gaga.

Pevačica je svoje fanove godinu unazad provocirala malim teaserima, ali su glasine buknule nakon što je u februaru prošle godine zaštitila zakonski ime HAUS LABORATORIES.

Početkom ove nedelje je Instagram @hauslabs profil objavio nekoliko fotografija, što je delovalo kao prve promo fotke Gage koja nosi make-up svog brenda, što je čisto zagrevanje fanova pred zvanično saopštenje.

Editors choice