Od 8. oktobra, Venera koja je poznatija u astrologiji kao planeta ljubavi je ušla u znak Škorpije. Kao što je svima opšte poznato, znak Škorpije je usko povezan sa strašću, posesivnošću i zavođenjem. Ako ti zvuči kao da će predstojeći period biti jako povoljan u seksualnom kontekstu, potpuno si u pravu.

Venera u znaku Škorpije uvek donosi dodatnu seksualnu energiju, koju ako ne iskoristiš samo praviš grešku. Ona je jako nepredvidljiva i seksualni nagoni dolaze u najneočekivanijim situacijama. Bez mnogo razmišljanja i sa mnogo strasti. U principu, jedina loša strana ovog astrološkog aspekta je što nema nikakve kontrole jer nam prorade prirodni životinjski nagoni.

Ova planeta ostaje u ovom vodenom znaku do 1. novembra, kada prelazi u znak Strelca. Zato naredne tri nedelje treba da iskoristiš najbolje što možeš! Iako Škorpija obično donosi probleme u ljubavnom životu, ovog puta te neće razočarati. Ovo je period kada ćeš se osećati jako seksepilno i imaćeš kreativne romantične ideje koje će prijati i tebi i tvom partneru, a želja o ostvarenju ljubavne priče može jako lako da se dogodi. Zapravo, biće izobilje šansi za apsolutno sve kada je u pitanju ljubav. Čak i najveći stranci mogu da ti se nađu na putu i da odlepiš brzo i impulsivno za njima.

Comments