Da citiramo samu Carrie Bradshaw: “U Njujorku uvek tragate za poslom, dečkom ili stanom.” Sada, u Zlatnoj jabuci barem ne morate da tragate za stanom, jer možete iznajmiti Carrien. Airbnb je objavio da izdaje rekreirani ikonični Carrien stan za samo 23 dolara za noć. Domaćin stana je niko drugi nego Sarah Jessica Parker, koja će reprizirati ulogu Carrie Bradshaw u predstojećem serijskom desetoepizodnom revivalu pod nazivom And Just Like That, koji će premijerno biti prikazan u decembru na striming platformi HBO Max.

U planetarno popularnoj seriji Sex and the City, Carrie je iznajmiljivala jednosobni stan (sa sve američkim plakarom) na Upper East Sideu za “samo” 700 dolara mesečno. Nostalgični fanovi sad mogu da priušte jedinstveno iskustvo iznajmljivanjem njenog stana putem Airbnb ograničene ponude. Stan je dostupan samo za jednonoćni smeštaj 12. i 13. novembra, a rezervacije kreću od 8. novembra u 12 časova prema istočnom standardnom vremenu.

“Lik Carrie Bradshaw mi je blizak i drag, a vraćanje u njen svet za nastavak serije Sex and the City bila je velika radost”, izjavila je Parkerova u saopštenju za javnost i dodala: “Uzbuđena sam što će publika moći da iskusi Carrien Njujork kao nikad do sada, i da, zapravo poprilično bukvalno, po prvi put hoda u njenim cipelama.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by StanSnova (@stan_snova)

Dok Carriena Perry Street zgrada ne postoji u realnom životu, rekreirani Airbnb uključuje osnovne stvari sa seta serije, kao što je klupa sa odštampanim palminim listovima na kraju kreveta, Carrien orman prepun odeće i njen verni fiksni telefon. Povrh svega, ulaz u zgradu je isti kao onaj u seriji.

Comments