Supermodel Elsa Hosk je pre nekoliko nedelja otvorila vrata svog luksuznog doma u naselju SoHo u New York-u. Tokom karantina Elsa je svakodnevno postavljala fotografije iz svog doma, oduševljavajući svoje pratioce jednostavnošću i unikatnim komadima koji oplemenjuju njen dom. Osunčani stan nalazi se na korak od centra gradske vreve, a život u ovom naselju bio je ostvarenje njenih devojačkih snova. Visoki plafoni i fenomenalno osvetljenje pogodno i za photoshoot odmah su kupili manekenku, a galerija iznad kuhinje je bila pun pogodak.

Osim toga, stan je bio u potpunost ruiniran, a kako i sama manekenka kaže, period nakon kupovine stan bio je noćna mora. Renovirano je gotovo sve – kuhinja je pomerena na drugi kraj stana, podovi su dostavljeni čak iz Danske, a od galerije je napravljen pravi drugi sprat. Nakon 2 godine svakodnevnih radova, stan je bio spreman za useljenje, ali bez ikakvog nameštaja. Za Elsu je to predstavljalo novi početak i platno na kojem će moći da izrazi sebe i stvori dom koji će predstaviti njenu ličnost. Angažovanje dizajnera enterijera nije joj padalo na pamet, stoga se u proces uređenja doma otisnula potpuno sama, stvarajući svoje gnezdo.

“Dizajniranje je kreativan proces, možete da izrazite svoja osećanja i raspoloženje pomoću onoga što vas okružuje” rekla je Elsa. Njena ljubav prema dizajnu i talenat za cenkanje, kao i novac koji je uštedela na dekorateru, pomogli su joj da svoj dom učini pravim vintage rajom, pronalazeći unikatne komade za veoma male sume novce. S obzirom na to da je od malena maštala o dekorisanju svog stana, kada god bi završila veliki posao iskoristila bi deo novca da kupi jedan od predmeta o kojima je maštala.

Comments