Cipele, ah cipele! Nikad dosta priče o cipelama, nikad dosta ljubavi prema njima, nikad dosta beznadežnog zaljubljivanja u sve one super kul modele koje nose poznate trendseterke. I da, kad smo već kod trendseterki, jesi li već primetila kakve se statement cipelice ove devojke biraju za sebe? Aha, tako su dobre da prosto umiremo da imamo neke od njih!

No, za slučaj da si te sreće da si neki par već ugrabila za sebe, evo kako ih možeš kombinovati, a za slučaj da još uvek nisi pronašla svoju #ShoeCrush, evo najupečatljivijih modela koje IT devojke nose ovih dana.

FYI, biseri nisu samo za minđuše. Oni se odlično mogu uklopiti i u bilo koju priču o cipelama, a ovakve lepotice obavezno nosi uz kul džins i klasičnu belu košulju!

cipele1 Statement cipele su ono što svaka kul devojka nosi ovih dana + stajling saveti

Sličan autfit mogu da upotpune i ove neverovatno kul platforme! Deluju tako moćno, a jako su udobne i svaki tvoj svakodnevni autfit izgledaće bar 10 puta bolji sa ovakvim papučama!

cipele2 Statement cipele su ono što svaka kul devojka nosi ovih dana + stajling saveti

Ni ti nisi odolela trendu ravnih papuča sa najrazličitijim ukrasima? Ne krivimo te! A sigurno znaš šta se najbolje nosi uz ovakve romantične papučice – crop džins!

cipele3 Statement cipele su ono što svaka kul devojka nosi ovih dana + stajling saveti
Comments