Prethodne tekstove iz ovog serijala možete pogledati ovde.

Kejt Mos (Kate Moss) zasigurno je jedna od ikona street stylea, jer u čemu god da se pojavi, to nosi bolje nego što će većina. Ipak, nije nemoguće izgledati kao Kejt!

slika13 Stil dana: Kate Moss

Kejt je postala sinonim za blejzer

Kejt nosi uske hlače niskog struka sa prugama brenda Isabel Marant, običnu bijelu majicu, crni blejzer i balerinke. Vama ne trebaju hlače s potpisom, dovoljno je da uskočite u bilo koji skinny model sa zanimljivim printom.

slika22 Stil dana: Kate Moss

Printovi za najhrabrije

Običnu bijelu majicu sigurno imate, a ako ste poklonik trendova, u vašem ormaru sigurno postoji i crni blejzer koji obožavate u svim prilikama!

slika32 Stil dana: Kate Moss

Blejzer je uvijek u modi

Ne marite puno za detalje, frizuru ni šminku. Sve što vam je potrebno spremite u svoju najdražu kožnu crnu torbu. Obuća mora biti udobna i dnevna. Mršave djevojke sigurno se slažu da su balerinke još jedan must have u njihovoj kolekciji.

slika42 Stil dana: Kate Moss

Detalji koji će ponijeti kombinaciju

Spremne ste za šetnju gradom, kavu sa prijateljicama ili izlazak u kino. Plijenite poglede stavom poput Kejt! Ako se ne možete odvojiti od visokih potpetica, pogledajte kako je iste hlače ponijela Hajdi Klum (Heidi Klum).

slika52 Stil dana: Kate Moss

I Hajdi se sviđa ovaj trend


Andrea Kljajić, između nedostatka vremena i viška ideja naći će način da vam uvijek iznova definira ljubav. Bježi od usporedbi sa Carrie Bradshaw, ali je uvijek nekako sustignu. Prepoznat ćete je po mirisu “Euphorie” dok vam suptilno proviruje u život. Srećom, o svom životu u trećem licu ne piše na svom blogu “O cipelama i ljubavi”.

Comments