Ova crvenokosa Britanka još je prije dvije godine svijet osvojila svojim glasom, a sada to radi i modnim izričajem. Mnogi je smatraju modnom ikonom, jer njen stil definitivno nije nešto što se tako često vidi.

slika14 Stil Florence Welch

Neobična ljepota

Ona je prava ljubiteljica viktorijanskog doba, a omiljeni dizajner joj je Givenchy. Rijetko ćemo ju vidjeti razgolićenu, što je čudno s obzirom na to da bi mnoge žene, kad bi imale tijelo kao ona, jedva dočekale pokazati ga.

U dnevnim varijantama često kombinira šešire sa vintage komadima, a na crvenom tepihu redovito nosi haljine na koje se druge dame ne bi odvažile. Često naglašava kako se na početku karijere oblačila kao dječak, ali su je mnogobrojna putovanja inspirirala i potakla na eksperimentiranje s odjećom.

Ona obožava šešire i redovito ih nosi, kako u streetstyle kombinacijama, tako i uz one na crvenom tepihu.

slika24 Stil Florence Welch

Streetstyle zanimljive Florens

Prošle godine nastupala je na dodjeli Oskara, i za tu prigodu odvažila se na dugu haljinu dugih rukava, zakopčanu do grla. Vjerojatno ju nitko ne bi nosio tako dobro kao ona.

slika34 Stil Florence Welch

Haljina za crveni tepih Oskara

Zaista je posebna i mnoga bitna imena u modnoj industriji to su prepoznala. Miljenica je Karla Lagerfelda (Karl Lagerfeld), koji ju je angažirao na Chanelovoj ovogodišnjoj reviji. Gucci ju je prepoznao kao svoje zaštitno lice, ali tu nije kraj.

Nedavno je izašao drugi album njenog benda Florence + The Machine, imena “Ceremonials”, i dobro prolazi kod publike i kritike.

slika4 Stil Florence Welch

Album "Ceremonials"

U privatnom životu, Florens je postala dobra prijateljica Blejk Lajvli (Blake Lively), poznatije kao Serena u seriji “Gossip Girl”, i to nakon što ju je Blejk pitala da gostuje u popularnoj seriji.

slika5 595x1024 Stil Florence Welch

Florens i Blejk

Crvenoj boji kose vjerna je već godinama, nakon što je imala faze smeđe, plave, zelene i tko zna koje još boje. Sada je crvena njezin zaštitni znak i sama Florens kaže da ju ne planira mijenjati, jer je i cijelu svoju garderobu prilagodila boji kose.


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love, voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments