rihanna billboard1 246x300 Stilske transformacije: Rihanna Rihanna je jedna od najtraženijih umetnica svetske muzičke industrije. Njen uspeh je bio trenutan, i od trenutka kada se pojavila stalno je prisutan uspon i sve veća popularnost. Nakon incidenta sa Chris Brown-om, morala je da pobegne od preterane medijske pažnje i to je započela promenom frizure i stajlinga.

Menjajući svoj stil od slatke male devojčice do chic odrasle žene, privukla je na sebe pažnju i modnih kreatora, tako da je možemo videti i u prvim redovima modnih revija.

Ono što je počelo kao promena frizure, a zatim promena boje kose, pa promena look-a i stajlinga, dovelo je do toga da Rihanna za jako kratko vreme postane modna ikona.

Kombinovanjem različitih trendova, retro sa elegantnim ali i ženstvenim, stvorila je novu sliku o sebi ”Good girl gone bad”. I zaista, sada izgleda kao jaka i nezavisna žena.

Rihanna uvek uspeva da nas iznenadi svojom pojavom, stavom i ličnošću, i to je ono zbog čega je ona inspiracija mnogim devojkama danas.

Šta vi mislite o stilu Rihanna-e? Da li vam se dopada?


Nađa obožava šoping. ”Sve je pitanje dobrog ukusa” kaže Armani, a ona tako misli. Ne može da živi bez kafe, dobre muzike, životnih iznenađenja i ljudi koje voli.

Comments