Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Možda je sama reč “atraktivno” izgubila svoje osnovno značenje i dobila neko kontukstelno konotiranje kao često i nešto loše, međutim, u modi ovaj termin označava sve ono što je u jednom trenutku trendi i moderno, te uopšte nešto što lepo izgleda i ističe dobar stil i kvalitetan modni ukus. Ukoliko želiš da izgledaš tako atraktivno, onda će ti ovi saveti i mali trikovi sigurno koristiti, jer će ti obezbediti savršenu pojavu koju vidiš i kao izraz u ogledalu, ali i kao ono što prezentuješ okolini.

Ono šta je potrebno da prvo savladaš jeste kako da postigneš basic izgled. Sasvim je jednostavno, potrebni su ti odevni komadi jednostavnog kroja, bez upečatljivih dezena i printova, samo čiste forme koje odišu elegancijom ili ležernošću, i tako će ti uvek pružiti zaista odličan izgled.

spring outfit 7 Stilski trikovi za atraktivan izgled

Evo jednog odličnog trika. Uvek možeš, uz bilo koje odevne komade, bilo koji stil da dodaš omiljenu majicu ili bluzu sa poprečnim prugama, što je u stvari dezen koji je uvek popularan. Uz opuštene autfite će izgledati malo atraktivnije, a nekim elegantnijim, šik komadima će dati baš potrebnu dozu ležernosti.

spring outfit 1 Stilski trikovi za atraktivan izgled

Ono čime moraš da ovladaš jeste slojevito oblačenje koje uvek izgleda zanimljivo i moderno. Osim toga, ovo je trik koji će ti omogućiti da čak i najjednostavnije kombinacije učiniš neponovljivim i upečatljivim.

spring outfit 2 Stilski trikovi za atraktivan izgled

Editors choice