Gotovo 20 godina nakon što je Legally Blonde film po prvi put prikazan u bioskopima širom sveta i nakon što je postao kultni film, zvanično je da nam uskoro stiže njegov treći deo, i to sa svim zvezdama iz originalnih filmova! MGM produkcija je još 2018. godine potvrdila da je treći deo ove franšize u procesu razrade, a kako je Koronavirus pomerio izlazak brojnih novih filmova, izgleda da ćemo i na ovaj film ipak još malo čekati. Premijera filma je trebalo biti održana još 14. februara ove godine, ali zbog nepogodne situacije u svetu sve je odloženo. Prema informacijama koje je Reese otkrila u svom poslednjem Instagram liveu, film će biti prikazan u maju 2022. godine.

Reese Witherspoon je kroz više objava na svom profilu dala do znanja fanovima da ćemo je defintivno gledati u trećem delu, a postavljala je i fotografije i videe inspirisane scenama iz nezaboravnog filma. U jednom od intervjua prošle godine rekla je da će film biti veoma zabavan, pun autentičnih outfita, ali da će biti i veoma nostalgičan s obzirom na to da će u njemu učestvovati veliki deo originalne ekipe. Iako i dalje nema zvaničnih informacija o tome koga ćemo sve opet gledati na malim ekranima, Reese je u više prilika spomenula povratak Jennifer Coolidge.

Osim što će igrati glavnu ulogu, ovog puta će se naći i u ulozi producenta s obzirom na to da njena kompanija Hello Sunshine učestvuje u stvaranju projekta. Sa njom sarađuje i Marc Pratt, koji je bio glavni i odgovorni producent prva dva dela filma.

Comments