Njegove umorne oči se lagano sklapaju i otvaraju. Pogled mu je samo u teoriji mio, ali iza tih zenica boje ranog kestena krije se posesivna ličnost, željna kontrole i dominacije. Gleda me duboko kao da me analizira i hoće da mi usadi nesigurnost pri tom čineći me pred svetom svojom jedinom, najboljom, bezgrešnom.

Mazi me po kosi, šapuće svoje snove, udiše miris moje kože dok mi njegov zagrljaj postaje sve topliji i sve hladniji. Ležimo privijeni jedno uz drugo, ušuškani u jorgan i ja uporno verujem da imam sve što sam ikad želela. Osećam kako nežni dodiri postaju sve intenzivniji, grublji, njegove ruke hrle po mom telu bez pravca i reda. Te oči boje mladog kestena dobijaju sve bešnji odsjaj i on se transformiše u ono što potajno skriva. Dok strast preplavljuje sobu u sebi se borim sa njegovim idom i egom. Nema tabua niti zadrške, svaka maska pada i ja se od njegove dame pretvaram u njegov komad mesa i mada se trudim da zadržim neku otmenost, slagala bih kad bi rekla da mi sve to ne prija.

Prepuštam se, govoreći u sebi pa onda na glas “Radi mi to!”. Doživljavamo vrhunac, vreme gubi smisao, nalazimo se polusvesti… Tela su spojena kao Yin i Yang, spoj savršenog i nesavršenog koje se neprekidno pretače jedno u drugo. Osećam kako me jako steže oko struka i grize po vratu ali ne razmišljam o tome koliko ću modra biti posle, kao ni o tome kolikom mu jačinom zarivam nokte u leđa.

Bez ritma nema ni muzike Strast na dar

Bez ritma nema ni muzike

Ovo je samo trunčica ludila koja nas obuzima u ovakvim trenucima ekstaze. Ljubav, sem držanja za ruke i šaputanja stihova na uvo, ima i onu drugu  prljaviju stranu. Tema na koju se svi doživotno kikoćemo i obavezno stišamo glas kad o njoj pričamo. Svi se mi držimo onog svetog “Vođenja ljubavi”, poštovanja jedno drugog, bez ikakve pomisli na nešto zabranjeno!

A šta je to zabranjeno? Šta je to nedozvoljeno?

Zdravo je, normalno i poželjno imati go, prljav, divlji seks. Seks tokom kojeg emocije ne postoje već samo nezadovoljena potreba za telom voljene osobe. Takav seks se može porediti sa snom. Tokom tog odnosa, kao i tokom sna, izbijaju na površinu sve naše potisnute želje i frustracije. Prepuštamo se svom i njegovom egoizmu, izbacujemo svo nezadovoljstvo i bes koje se nakuplja kao posledica svakodnevice, a rezultat je nezaboravna noć (za koju ćete na kraju reći da je bila puna ljubavi) i olakšanje. Time što ubijate stereotipe morala i vođenja ljubavi, vas dvoje preživljavate i opstajete. Kanališete svađe, zaboravljate na mane jedno drugog i unosite ritam u monotoniju muško-ženskih obaveza i dužnosti.


Maja Maksimović, student medicine spremna na sve izazove da promeni svet. Zakleti romantik u večitom sukobu sa modernim društvom. ”Carpe diem” kao životna mantra, zato malo spavam i želim da iskoristim i probam sve lepote života. Višak energije trošim u potrazi sa novim interesovanjima. Muzika i note su moja pokretačka snaga i priliv dobrog raspoloženja. 

Comments