Gde god da kroči sve oči uprte su u Dajen Kruger (Diane Kruger). Međutim, njen verni pratilac i jača polovina, glumac Džošua Džekson (Joshua Jackson) zavređuje istu pažnju, ako ne filmske, onda svakako modne javnosti. Iako je našu zaslužio perfektnim izdanjima sa crvenog tepiha, danas se bavimo svakodnevnim stilom simpatičnog glumca i analiziramo njegove odevne kombinacije sa ulice.

Džošua je tipičan predstavnik modernog muškarca. Oblači se klasično i ne eksperimentiše u odevanju. Najčešće ga viđamo u svetlim košuljama ukombinovanim sa laganim pantalonama. Džins je vrlo često sastavni deo njegovog autfita. Uz njega voli da kombinuje gotovo sve – casual majice, tanke džempere i savršeno ukrojene sakoe. Mesta za stilska poboljšanja ipak ima. Cipele/papuče/patike koje nosi nisu loše, ali mogle bi biti mnogo bolje. Od aksesoara voli kaiševe, dobre naočare i satove. Ponekad ponese i neki moderan šal. Na kraju, šta god da obuče, uvek je savršeno stilski uklopljen sa prelepom Dajen.

slika 128 Street Style: Joshua Jackson

Obična bela majica kao modni imperativ

slika 214 Street Style: Joshua Jackson

Ovakve odevne kombinacije Džošui najbolje stoje

slika 313 Street Style: Joshua Jackson

Savršeno stilski uklopljeni

slika 410 Street Style: Joshua Jackson

Ništa bez dobrih naočara Ray-Ban

slika 59 Street Style: Joshua Jackson

Braon detalji da osveže autfit

slika 68 Street Style: Joshua Jackson

Odlična zimska odevna kombinacija

slika 76 Street Style: Joshua Jackson

Ovako izgleda savršeno stilizovan par

slika 85 Street Style: Joshua Jackson

Autfit idealan za šetnje po gradu

slika 94 Street Style: Joshua Jackson

Ležerno, a vrlo elegantno

slika 104 Street Style: Joshua Jackson

Volimo dobar zimski kaput na zgodnom muškarcu


Milica Rančić je večito neinspirisana kad dođe do onog “reč, dve o sebi”. Kad baš mora, sebe opisuje sa: “Ljubav”, “Osmeh”, “Šiz”. Nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Eto, nije mnogo ni probirljiva. Sklona je neosnovanom optimizmu (ko bi rekao?). Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom blogu Tulips and Lipsticks.

Comments