Sijena Miler (Sienna Miller) je lepa, plavokosa britanska glumica. Ipak, ruku na srce, u svetu je poznatija po svom burnom ljubavnom životu i statusu britanske modne ikone, nego po ulogama na velikom platnu. Ljubitelji filma možda i ne prate njenu karijeru, ali mi, ljubitelji mode, pratimo svako njeno pojavljivanje u javnosti – što na crvenom tepihu, što na ulici. Jer, Sijena nas nikada ne razočara!

Lepa glumica je poznata po svom neobičnom stilu. I mada na crvenom tepihu uglavnom izgleda izuzetno glamurozno, Sijenini svakodnevni outfiti su znatno opušteniji. Voli haljinice, ali i farmerke u kombinaciji sa običnom majicom i zanimljivim kaputom. Voli Boho chic i londonski urban look. Ne propušta priliku da outfit učini interesantnijim i začini ga sjajnim cipelama ili nekim jarkim, upečatljivim aksesoarom. Ipak, nama se najviše dopalo kako je uspela da bude super stilizovana i u trudničkim danima. Instant inspiracija u vidu odličnih Sijeninih street style izdanja je pred vama. Uživajte!

slika 159 Street Style: Sienna Miller

Savršeno ukombinovan moderni boyfriend jeans

slika 252 Street Style: Sienna Miller

Dnevni outfit je obogaćen tašnicom u neonskoj nijansi žute

slika 334 Street Style: Sienna Miller

Jednostavno i elegantno

slika 430 Street Style: Sienna Miller

Za svaki dan

slika 522 Street Style: Sienna Miller

Akcenat je na dobroj jaknici i modernoj torbi

slika 616 Street Style: Sienna Miller

Savršen outfit za prezgodnu Sijenu

slika 711 Street Style: Sienna Miller

U pomalo retro maniru

slika 815 Street Style: Sienna Miller

Sjajan blejzer i sandale u sasvim drugačijem printu odlična su kombinacija

slika 915 Street Style: Sienna Miller

Neonske cipelice za razbijanje monotonije

slika 1012 Street Style: Sienna Miller

Odlično stilizovana i u trudnoći

Izvor fotografija: justjared.com, fabsugar.com, posh24.com


Milica Rančić nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Sklona je neosnovanom optimizmu. Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom bloguTulips and Lipsticks.

Comments