Hot topics

#HairHacks: Brz i jednostavan način da napraviš lokne + ideja za chic frizuru za dane kada nemaš vremena

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

Univerzitet Metropolitan u saradnji sa Centrom za komunikacije FLOU i profesorkom Fakulteta digitalnih umetnosti, Milicom Slijepčević, uskoro realizuje modni projekat “Maturanti sa stilom” u Tržnom centru Ušće.

Studenti završne godine Modnog dizajna Fakulteta digitalnih umetnosti, Univerziteta Metropolitan će u direktnoj komunikaciji, kroz konsultantske aktivnosti i na licu mesta u TC Ušće, pomoći budućim maturantima da na maturskoj večeri nastupe sa stilom. Takođe kroz modne konsultacije maturanti će moći da unaprede lični, jedinstveni modni stil, koji je jedan od bitnih komponenti ličnog razvoja, kao i razvoja karijere u budućnosti svakog mladog čoveka.

UŠĆE MATURANTI SA STILOM Vest Studenti Modnog dizajna u ulozi modnih stilista za buduće maturante sa stilom
Konsultantske usluge studenata Modnog dizajna Univerziteta Metropolitan koji će biti u ulozi stilista i na raspolaganju maturantima, obavlјaće se u TC Ušće, poslednja dva vikenda u maju (18/19. i 25/26. 2019. godine) od 12h do 21h. Svi oni koji su zainteresovani da imaju ličnu asistenciju mladih dizajnera pri izboru svoje savršene maturske kombinacije, mogu se prijaviti slanjem poruke u inbox na Facebook strani – UŠĆE Shopping Center. Takođe tu će biti i štand Univerziteta Metropolitan za sve zainteresovane buduće brucoše, gde će moći da dobiju potrebne informacije o akreditovanim fakultetima UM-a, ranom upisnom roku, besplatnim pripremama za prijemni ispit itd.

Takođe će biti održana i modna revija ispred Tržnog centra Ušće u subotu, 01. juna kao završni događaj projekta “Maturanti sa stilom”. Studenti četvrte godine Modnog dizajna Univerziteta Metropolitan, pod mentorstvom svojih profesora, poznatih modnih dizajnera – Aleksandra Protića, Tijane Pavlov i Katarine Samardžić Urošević će za modnu reviju kreirati i predstaviti modele namenjene mladima, ali pre svega maturantima.

Projekat “Maturanti sa stilom” želi da ukaže na važnost sopstvenog stila kod svakog pojedinca, a naročito mladih ljudi, kao i da ih podstakne da unaprede svoj lični imidž. Stil u najvećoj meri zavisi od toga koliko je ličnost svakog pojedinca izgrađena i celovita, kao i koliko se stara o sopstveno lifestyle-u. Kroz ovaj modni događaj želimo da doprinesemo afirmaciji našeg glavnog grada, kao jedne od vodećih kulturnih sredina u ovom delu sveta, preko najboljih ambasadora, a to su mladi sa stilom, u ovom slučaju – maturanti sa stilom. Pored Centra za komunikacije FLOU i Tržnog centra Ušće, projekat “Maturanti sa stilom” su podržali i Kompanija Hemofarm iz Vršca, Modna kuća Luna iz Požarevca i Make up Ana Beauty.

Sa nestrpljenjem očekujemo poslednja dva vikenda u maju kada će maturanti, vođeni mladim modnim profesionalcima Univerziteta Metropolitan, rešavati večite dileme za najvažniji događa – matursko veče i pitanje: “Šta da obučem?!”

Druga foto. 2 Studenti Modnog dizajna u ulozi modnih stilista za buduće maturante sa stilom

Editors choice