Kakve god standarde imali na svojoj listi neophodnih osobina i kvaliteta muškarca vašeg života, najvažnije je kako se on ponaša prema vama i kako se vi osećate pored njega. Ovo su stvari koje će razumeti, činiti (ili ne činiti) samo onaj pravi. 

Neće ga uznemiravati vaše “ženske” priče 

Možete da mu se požalite da ste otečeni i da imate užasan PMS, ili da imate zaista obilno krvarenje. On se neće ježiti od takvih priča i padati u nesvest od malo krvi i groziti se pri pogledu na upotrebljene uloške. Umesto toga, doneće vam omiljene slatkiše, gledaće sa vama onaj film koji gledate kad hoćete da se isplačete i neće vas zadirkivati, niti izazivati. Muškarac koji razume vaše mesečne uspone i padove, suštinski razume i prihvata žensku različitost. 

Neće se ljutiti na vas što izražavate svoja osećanja 

Onaj ko ne postane defanzivan, kada ste vi posebno ranjivi, ljuti, malodušni i koji vam ne govori da nemate razloga da se tako osećate i da treba da iskulirate, stvarno je poseban. Da, znate o čemu govorimo. 

Umiriće vašu nesigurnost

Ako mu kažete da vas muči to što se dopisuje sa koleginicom, da se osećate nesigurno kad se on ponaša na neki određen način, on će to uvažiti i jednostavno će prestati tako da se ponaša. Neće se osećati kao da pokušavate da ga sputate i da mu uskratite slobodu, shvatiće da se ne osećate dobro i neće vas uveravati da nemate razloga za to, da ste preosetljivi i da to nije logično, nego će umiriti vašu nesigurnost, bez ikakve drame i reklame. 

Činiće za vas lepe stvari, koje ne morate da tražite

Doneće vam cvet i kafu u krevet, spremiće vam večeru, izmasiraće vam stopala, slaće vam poruke tokom dana, ne očekujući da na njih odgovorite, jer zna da ste zauzeti, ali želi da znate da misli na vas. 

Comments