Verujem da se makar jednom mesečno sve mi zapitamo da li vredi da stavimo filere u usne. Ne odlučujemo se za to tek tako jer postoje razni faktori koji mogu da nas snađu kad ubrizgamo filere. Zato je bitno da pre toga naučimo na šta sve treba da obratimo pažnju i kako da negujemo usne nakon tretmana. Iz tog razloga vam predstavljamo sve što je potrebno da znate pre nego što ubrizgate filere.

Danas imamo nekoliko vrsta injektora, odnosno filera, ali onaj koji se najviše koristi je definitivno hijaluronska kiselina. Kada odete da na konsultaciju kod estetičara, vrlo verovatno će vam predložiti ovaj način da uvećate svoje usne. Razlog čestog korišćenja hijaluronske kiseline je taj što se može rastvoriti ukoliko neko to poželi ili ima neželjenu reakciju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Эстетика (@emperiance)

Prilikom ubrizgavanja hijalurona u usne, estetičari mogu da primenjuju različite tehnike, što je i poželjno kako bi usne izgledale što prirodnije. Tako se tehnike ubrizgavanja mogu prilagoditi potrebama klijenta.

Ubrizgavanje hijalurona je brza procedura, ali svakako da nije skroz bezbolna. Prag tolerancije na bol je za svakoga različit, tako da za nekog ubrizgavanje može biti bolno, dok drugima možda u manjoj meri. Pre samog ubrizgavanja može se namazati krema zbog koje će vaše usne da utrnu, ali – kada prođe njeno dejstvo – svakako ćete osećati bol.

Comments