Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Možete da zamislite svoj život bez interneta, bez struje i tekuće vode, u divljini, u šatoru – čak možete u tome da pronađete čar, zadovoljstvo u savladavanju prepreka i organizovanju funkcionisanja, ali ne možete da zamislite svoj život bez kafe. I ne pokušavate, jer to nije nikakav izazov, to je kazna, patnja, užas. I usred šume, na vatri koju ste sami naložili od granja koje ste sami u šumi skupili, vi biste se organizovali – da skuvate kafu i da uživate. Da vam neko oduzme taj užitak, zadao bi žestok udarac smislu vašeg života.

Kafa, znači mir i uživanje

Vi možda praktikujete svoje rituale uz kafu jednom ili dva puta dnevno, jer to što obožavate kafu, ne znači da je ispijate na lonce, na poslu, stojeći, u žurbi, neeee, nikako. Količina ispijene kafe nema veze sa uživanjem – ono leži u onome šta vama kafa znači. Trenutke koje provodite uživajući sami sa sobom, pripremajući se za dan koji vam predstoji, ili za veče koje donosi svoje sadržaje.

Miris kafe

Prava, turska, skuvana u džezvi – ništa na svetu ne miriše tako! Dokazano je da su mirisi direktno povezani sa emocijama i za vas je miris kafe miris čiste sreće. Proverite sebe – da li ste ikada osetili miris kafe, a da vam se lice nije razlilo u osmeh?

kafa 1 Stvari koje razumeju osobe koje obožavaju kafu

Editors choice