Neka prijateljstva ostanu prijateljstva, ređe se desi da prerastu u veze, a najčešće ovakvi pokušaji propadnu i usput pokvare prijateljstvo. Ali šanse uvek postoje i sve je moguće. Kad se zaljubiš u najboljeg prijatelja, između ostalog, dešava se i sledeće:

Sve vreme znaš šta on misli

Bliskost koja postoji među vama, omogućavala ti je i ranije da mu čitaš misli. Jednostavno je, jer ga poznaješ – njegov govor tela i izraz lica ti dovoljno govori, a razvijaš i dodatni senzibilitet, jer su se pojavila nova osećanja. U novoj vezi sa nekim koga ne znaš, bilo bi puno izazova i nesporazuma u tom smislu, ali sa nekim koga tako dobro znaš, već imaš temelj bliskosti, na kome veza može da se razvija.

Seks je u početku samo zabavan, a zatim prelazi u strast

Posle svega što znate jedno o drugom, a to uključuje i seks sa drugim ljudima, u vreme kad niste mogli da zamislite da ćete to raditi jedno sa drugim, ono što se dešava među vama je izvor zabave. Smešno vam je, zezate se i pokušavate da shvatite šta vam se to dešava. Ali kad stvari postanu ozbiljnije, onda više nije tako zabavno i prestajete da zadirkujete jedno drugo zbog intimnih detalja koje znate – to prosto više nije u redu, jer postaje povređujuće i uznemirujuće. Razvija se strast i povezanost na tom organskom, telesnom nivou i seks postane – odličan.

veza1 2 Stvari koje ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg prijatelja
Comments