2021. godina donosi nam nekoliko novih filmskih ostvarenja koja sa nestrpljenjem iščekujemo, a jedno među njima sigurno je i drugi deo neverovatnog, popularnog superherojskog filma “Wonder Woman“, pod nazivom “Wonder Woman 1984“. Čuvenu stripsku junakinju, koja je ovom prilikom po drugi put adaptirana i u filmsku junakinju, glumi talentovana lepotica Gal Gadot, a ona je i naša stilska inspiracija ove nedelje! Gal Gadot je i u stvarnom životu prava čudesna žena, uspešna glumica, dobra majka, supruga, i učesnik mnogih humanitarnih akcija – pa se tako, pored njenog stila, možete ugledati na njenu ličnost, i miran stil života koji vodi i pored sve popularnosti koju ima. Gal se u svakodnevnom životu oblači klasičnoi komforno, bez previše detalja i bez preskupih odevnih komada, ali zato zna i da zablista na crvenom tepihu. Ona pleni svojom opuštenošću i lepotom, a mi vam predstavljamo nekoliko njenih stajlinga koji su nas odmah osvojili!

Crveno power odelo

Kao prava moćna žena, Gal odlično izgleda u dobro skrojenom odelu koje joj stoji kao saliveno. Naravno, ona se ovde igra mešanja muških i ženskih principa elegantnosti, pa se tako odlučuje za odelo u vatrenocrvenoj boji, umesto za ono klasično, crno. Moramo priznati da sada i mi želimo da imamo jedno ovakvo odelo u svojim garderoberima, da ga takođe uklopimo uz visoke potpetice i elegantno zalizanu kosu. I naravno, simbol ženstvenosti ali i moći, neizostavni crveni karmin.

Kod kuće u pidžami

Prošla godina nas je sve naučila da cenimo komfor i vreme provedeno u svojim domovima, a šta je bolje nositi kada ste u sopstvenom stanu nego – pidžamu? Jer kada je pidžama toliko udobna i stajliš, prosto vam se ne izlazi iz nje čak i kada izađete iz kreveta. Gal se odlučuje za retro, dvodelnu baby roze pidžamu koja nam trenutno deluje kao najsavršenija stavr na svetu, a po njenom zadovoljnom izrazu lica čini nam se da nismo daleko od istine. Ova pidžama je praktična i stajliš, i savršena je za filmske večeri i druženje sa prijateljicama ili opušteno veče u stanu sa partnerom.

’80s are back!

Znamo da se radnja novog “Wonder Woman” filma dešava u 80-im godinama, pa nije ni čudo da je Gal pokupila malo te energije i zabavila se ovim retro autifitom. Sve je na mestu – jarke boje, široki rukavi, kosa vezana scrunchie gumicom, čarapice i bele patike. Gal izgleda kao da je izašla iz ekrana sopstvenog filma, a još je zabavnije kada shvatimo da je ovo look u kom se po prvi put pojavila na TikTok-u, i pokazala nam plesnu koreografiju! I sada, naravno, jedva čekamo još!

Comments